Vraag

vinden jongens dit mooi/sexy?

  • 10 januari 2021
  • 5 reacties
  • 125 Bekeken

Reputatie 3
Badge +2

Heej heej, even een vraagje; vinden jullie jongens een bootcut/flared jeans mooi en wat is echt een afknapper bij meisjes in een relatie? en wat vinden jullie juist leuk? 

Liefs x

PS meisjes mogen ook gwn zeggen wat ze mooi vinden. niet perse aan jongens


5 reacties

Reputatie 6
Badge +14

Misschien een beetje een 'inkoppertje' maar zulke Jeans vind ik heel mooi staan bij meiden die hem ook zegmaar vullen. Je moet zegmaar wat rondingen hebben om er goed in te zitten, vind ik dan. 

Een afknapper bij meisjes is vaak toch gebaseerd op persoonlijkheid en gedrag, een bitchy egoïst die niet geïnteresseerd in jou is willen we niet hebben. Het tegenovergestelde is dan juist perfect, iemand die warm en behulpzaam is, waarmee je kan lachen maar ook diepe gesprekken mee kan hebben, iemand die geïnteresseerd is in jou. Verder is er qua uiterlijk niet echt een afknapper voor mij. 

Reputatie 3
Badge +2

@Angovis Ja same met die jeans, ik val niet op meiden maar ik kan ze wel mooi vinden. En ik vind dat echt bijna elk meisje zo een broek mooi staat behalve als je mijn zus bent en anorexia hebt

Reputatie 3
Badge +2

okay uuh ik zal t opdelen in innerlijk en uiterlijk dat leest voor jou denk ik wat makkelijker

 

uiterlijk:

Verzorging:

Ik vind het bij meisjes altijd wel aantrekkelijk als ze er verzorgd uit zien. Niet per se kilo’s make up  maar gwn dr haar gekamd enzo leuke kleren aan en over het algemeen gewoon een vrolijke uitstraling. De stijl die ze heeft maakt voor mij niet zoveel uit, zolang het maar niet zon scooter vmbo typ is dat vind ik echt niks.

 

BMI:

Ik vind het mooi als ze niet te dik en niet te dun is.  ze hoeft echt geen afgetraind lichaam te hebben ze mag echt wel een beetje vetrollen hebben of dikkig zijn. zolang het maar niet te erg is. 

 

lengte: het liefst kleiner dan ik (dus onder 1,85) maar k kan ook zeker verliefd worden of lange chicks kleiner is alleen mijn voorkeur dus tussen 1,60 en 1,80 t liefst haha

 

oog/haar

kleuren kwa haar of ogen maakt mij eigenlijk niks uit ik kan alles aantrekkelijk vinden. 

 

Gezicht:
een leuke lach vind ik wel belangrijk. maar ik vind dat bijna iedereen die wel heeft elk meisje is mooi als ze lacht. De gezichtsuitdrukking die je bijvoorbeeld maakt als je lacht maakt het plaatje compleet. Het maakt er niet uit hoe je er uitziet als je gezichtsuitdrukking (dus met ogen en lach) mooi is, kan ik verliefd op je worden. Gezicht vind ik het belangrijkste, daarom vind ik make-up SOMS ook een afknapper

Borsten: maakt mij niet zo veel uit. Hiermee bedoel ik niet te zeggen dat ik borsten niet belangrijk vind ofzo (want borsten zijn awesome) het maakt mij alleen niet uit hoe ze eruit zien groot, klein of ze hangen of niet. Het maakt me allemaal niet uit ze zijn allemaal mooi hahaha.

 

benen/billen

Als ik 1 uiterlijk kenmerk mocht kiezen wat ik het meest sexy vind aan een vrouw/meisje dan zijn het wel haar benen en billen. Dit wil niet zeggen dat ik niet verliefd kan worden op een meisje zonder goede kont of zonder mooie benen. Dat kan namelijk gewoon wel. benen en billen zijn gewoon alleen geweldig. Overigens betekent voor billen groter of dikker niet beter. meiden denken vaak dat jongens grotere of dikkere billen aantrekkelijker vinden en soms is dat inderdaad ook zo maar meestal zijn kleine billen net zo aantrekkelijk.

 

 

innerlijk: 

kijk nu komen we bij het echt belangrijke gedeelte hahaha

Aardig /Lief:
Ik vind dat een meid aardig moet kunnen zijn , dit zit hem gewoon in leuk praten en zulke kleine dingen

Nadenken over dingen:
Ze moet een eigen mening kunnen vormen en kunnen beargumenteren, zodat je leuk met haar kan praten en niet alleen maar meedoet met welke mening populair is.

Nuchterheid:
Dit hoeft niet, maar ik vind het wel iets hebben mensen die iets nuchter zijn.

Zelfverzekerd:

ik weet niet waarom maar om de een of andere reden vind ik het heel aantrekkelijk als een meisje weet wat ze wil en soms ook best een beetje lomp kan overkomen of een beetje spelletjes probeert te spelen.

Zorgzaam:

deze vind ik een van de belangrijkste. Het lijkt me zo leuk dat een meisje oprecht om je geeft en bezorgd is als er iets gebeurd is of iets aan de hand is. die voor je zorgt en er voor je is (PS dit is niet hetzelfde als stalken haha ;)  )

intelligentie/humor

ik vind het belangrijk dat een meisje een eigen stijl voor humor heeft en ook kan lachen als iemand een goede grap maakt humor en intelligentie staan voor mij zeker met elkaar in verband en ik vind het ook wel belangrijk dat een meisje niet dom is. dan heb ik het niet over school dan heb ik het over mentale wijsheid dat zijn twee totaal andere dingen. inhoud hebben is voor mij misschien nog wel het allerbelangrijkste:

Acceptatie:

een meisje moet me accepteren en leren leven met dat ik een enorme sukkel ben en dat ik veel meer minpunten dan pluspunten  heb  (hetzelfde geld natuurlijk vice versa maar dat is logisch)

 

okay sorry maar ik word een beetje moe van typen dus ik raffel het even af sorry ik ben lui ;)

- Moet zichzelf blijven
- Betrouwbaar
- avontuurlijk
- En ik weet niet hoe je t wilt noemen, maar iets wat d'r uniek maakt, iets eigens, een persoonlijke eigenschap.

 

natuurlijk is dit allemaal relatief en maakt het echt niet veel uit uiteindelijk word ik gewoon verliefd op iedereen denk ik hahahaa

oh ja over die jeans

die zijn nice

sws moet iedereen gewoon dragen wat hij/zij wil ik ben zelf ook echt een fashion guy i like colors 

 

Reputatie 3
Badge +2

@toin16 pfoeee wat een tekst ahaha!! maar wel leuk om te lezen dat het voor jou niet uitmaakt of ze nou grote of kleine borsten heeft. t zelfde geld voor billen. Maareuhh jah ik ben het wel met je eens over jongens met die eigenschappen. Natuurlijk min die billen en borsten natuurlijkhahahah

Reputatie 5
Badge +9

hee

ik vind het wel leuk!!

Een echte afknapper vind ik gewoon een niet leuke persoonlijkheid. Wat ik daarmee bedoel is een ongeïnteresseerde houding, highclass, gemeen etc. Daarnaast vind ik een onverzorgd uiterlijk ook een afknapper.

 

joeeeee

Reageer