Vraag

verliefd, hoe kan ik beter contact met haar maken?

  • 26 October 2020
  • 4 reacties
  • 108 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo allemaal,

 

Vorig schooljaar zat ik met een meisje in de klas,  dit schooljaar bij 1 vak dus zie haar maar 3 lessen per week. Ik heb een crush op haar omdat ze zo leuk uitziet en is.

Ik ben best verlegen en praat eigenlijk nooit met meisjes. Als een meisje me iets vraagt geef ik eigenlijk alleen antwoord op de vraag, geen verder gesprek (heb ik ook bij mijn crush).

Ik zou graag wat meer met haar omgaan en verkering met haar willen. Alleen kan ik niet echt inschatten of ze ook geïnteresseerd is in mij.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik beter met haar contact durf te maken? En hoe kom ik erachter of ze mij ook leuk vindt? Het enige dat ik nu durf is Hoi zeggen als ik haar tegenkom...


4 reacties

Zijn er mensen met tips ??

Hey stroopwafel,

Hier wat linkjes naar sites met heel veel tips. Ik kan zelf ook wat verzinnen, maar ik zou eerst dit rustig doorlezen. Ik denk dat je dan al een heel eind verder komt:)

https://www.attractiongym.nl/gesprek-beginnen/

https://nl.wikihow.com/Een-gesprek-beginnen-als-je-niets-hebt-om-over-te-praten

https://www.versiercoach.nl/gesprek-beginnen-starten/

Verder kan je denk ik te weten komen of ze jou leuk vind, door het gewoon te vragen. Niet een makkelijk iets maar wel de beste en meest eerlijke manier denk ik.

Succes,

Xx Simply Me

Heyy

Ik denk dat je zult moeten al je moed bijeen schrapen en een gesprek beginnen, anders is het redelijk lastig. Als je haar tegenkomt kun je gwn eens vragen hoe het gaat ofzo, kun je nooit verkeerd mee zijn. 

Of als ze iets vraagt, dan kun je zoiets zeggen van, als je nog iets moet weten, vraag of stuur gerust een berichtje. Je hebt er lef voor nodig maarja, zonder een beetje durf en risico kom je niet ver vrees ik.

Groetjs

Dank jullie wel!!

Reageer