Vraag

Incest verliefd op nichtje

  • 15 mei 2019
  • 6 reacties
  • 775 Bekeken

Badge
Ik ben verliefd op mijn nicht wat moet ik doen? En als ik een relatie zou aangaan telt dit als incest

6 reacties

Reputatie 6
Badge +11
Hey!

Ik denk dat je dit best niet doet. Het zou inderdaad incest zijn, en ik denk ook dat je nicht daarom ook geen relatie met jou zou willen.
Ik snap dat het moeilijk is om iemand waar je verliefd op bent uit je hoofd te zetten. Misschien heb je wel wat aan deze site.

Groetjes
Lot
Badge
Hey,
ik dacht eerst dat het ook niet mocht. Maar in Nederland is het legaal om met je nicht of neef te gaan. Een vriendin van mij heeft ouders die nicht en neef zijn en ze zijn met elkaar getrouwd. Dus het mag gewoon wel.
hopelijk heb je hier wat aan!

Groetjes,
een persoon
Reputatie 7
Badge +17
Hoewel het mag* is het niet per se gewaardeerd door de samenleving.
Sowieso lijkt het mij overstandig om naar je gevoelens te handelen, in dit geval, omdat je nicht een dergelijk voorstel misschien niet zal waarderen.
Badge
Ik weet wat je moet doen: je nicht
Badge

Nicht valt niet onder incest. Hoe je ook gevoelens krijgt voor iemand kan je ze ook weg halen als je het wilt omdat dit makkelijker is.

Reputatie 2
Badge +3

Incest, of wel verliefd zijn op mensen uit je eigen familie is volkomen legaal in Nederland, https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_incest

Mits je beiden instemt en het vrijwillig is, en beiden de legale leeftijd voor seksuele handelingen hebt bereikt, in Nederland is dat 16,

https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksuele_meerderjarigheid

Zelfs sex tussen kind en biologische ouders is toegestaan, wij hebben dit erg goed uitgezocht , want ik ben een meisje met 2 moeders, ik ben geboren uit 1 van deze 2 zij is toen zwanger geraakt door kunstmatige inseminatie, wij 3en voelen erg aangetrokken tot elkaar in alle opzichten , zowel geestelijk als lichamelijk, wij willen deze relatie veel meer gaan uitdiepen en mijn beide moeders willen mij er ook bij betrekken op sexueel gebied, zo dat wij ook seksueel gezien een relatie kunnen opbouwen ( sex met elkaar hebben ), daarom hebben we dit uitgezocht wat wel en niet mag.

En wij komen tot de conclusie als ik 16 ben mag het en kunnen we er mee verder gaan tot die tijd is het alleen platonisch helaas.

Reageer