Vraag

ik wil seks op 13

  • 19 July 2022
  • 5 reacties
  • 206 Bekeken

Badge +1

Hallo ik ben 13 en zou graag seks hebben met mijn vriendin we gaan normaalgezien afspreken in de vakantie. Maar we weten nog niet de juiste plek en hoe. Kan iemand mij tips geven en zegge of het oke is om seks te hebben.


5 reacties

Ik vind je persoonlijk een beetje jong, dus misschien kan je beter even wachten. Maar als je het heel graag wil kan je op internet opzoeken hoe het moet (bekijk geen porno, is vaak onrealistisch.) als een soort seksuele voorlichting. Ik zou het zelf gewoon op haar of jouw kamer doen. Hopelijk heb je een slot. :)

Badge +1

Danku! Voor de info en ja we gaan er nog over denken

Badge

Hoi. Leeftijd en wanneer beiden er aan toe zijn is  of kan belangrijk zijn. Jullie moeten het beiden willen en privacy, een plek waar je jet zonder zorgen kan doen. Doe het in elk geval veilig met condoom. Ik neem aan dat je vriendin nog niet aan de pil is. En dat jullie beiden rustig starten. Sex moet plezierig zijn voor beiden.

Badge

Heyy!

Ik zou erg goed nadenken voordat je het zou doen. Wil je het echt? Of is het de verlangen ernaar omdat je het miss in series of films hebt gezien (dat heb ik soms bijv.). Als dat zo is kan je bijvoorbeeld eerst het gewoon leuk hebben met elkaar, maar dan nog niet seks.

Weet dat het een grootte stap is voor beide van jullie. Het is helemaal aan jullie om de keuze te maken.

Groetjes :)

Badge +1

Bedank

 

Reageer