Skip to main content

hoiiii ik had een vraag… ik heb een crush hij zit bij mij op school is super aardig en grappig,

 

hij heeft een vriendin en is niet eens gay… maar ik kan het niet langer voor me houden, het is echt een hele goede vriend van me.

 

wat moet ik doen i

 

ik wou dit gaan zeggen : 

 

Hoi …., kun je even komen aub.

( plek waar we alleen zijn ) 

Hey luister, ik vind je leuk… en ja ik weet dat je een vriendin hebt, en ja ik weet dat je niet eens op jongens valt, maar ik moest het gewoon zeggen, en ik weet dat ik echt een sukkel ben. Het spijt me, ik snap het als je geen vrienden meer wilt zijn. Ik hoop eigenlijk wel dat we nog vrienden blijven. Ik wil niet nog een vriend kwijtraken omdat ik iets stoms doe.

Het spijt me 


( loop snel weg )


 

Ik kan nu nog niet reageren. (Ik heb het druk) Ik wil je wel helpen. 

Liefs @NoahLovesYou 

(zoals je begrijpt ben ik ook gay, dus wil ik je wel helpen)


alvast bedankt @NoahLovesYou ik wacht geduldig op je totdat je tijd hebt… geen haast ik heb alle tijd

 

liefs @anoniemgast3000 


Misschien is het slim om mijn topics even te checken. Ik heb amper vrienden. Eigenlijk maar 1. Wij kennen elkaar al heel lang. Hij is 1 jaar ouder dan mij. Ik dacht dat ik hem leuk vond, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik heb niet zoals @MickeyMouse dat ik om de haverklap een crush op een jongen krijg. Ik word namelijk verliefd op het innerlijk. Ik heb ook maar 1 keer een crush gehad. Dat was in groep 8. Ik denk soms nog aan hem.

 

Pak het in ieder geval niet aan hoe jij het beschrijft. Ik ben niet zo'n liefdesspecialist, maar @ItzJustin kan je misschien wel verder helpen. @SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer misschien ook wel. (Ik zit al met m'n eigen probleempjes enzo)

 

Liefs @NoahLovesYou 


hey,

als je goeie vrienden bent met elkaar kun je altijd eerlijk zijn tegen elkaar, maakt niet uit wat. ik zou gewoon je gevoel volgen over hoe je het wilt zeggen en uit je hart, nergens op voorbereiden en oefenen, dat maakt je juist nerveus. je moet ook zeker niet jezelf gaan verontschuldigen dat je een “ sukkel “ bent want dat ben je al helemaal niet. als die hierna anders over je gaat denken en geen vrienden meer wilt zijn is het geen echte vriend. vroeg of laat kom je de goeie tegen, t geeft geen haast (: 

 

<3


Niet dat ik je niet wil helpen hoor! 😉

Liefs @NoahLovesYou 


Reageer