Vraag

hoe kom ik in gesprek met jongens die gay/bi zijn?

  • 21 May 2023
  • 2 reacties
  • 62 Bekeken

Hoi ik ben een jongen van 15 en ben sindskort bi ik vind het alleen erg lastig om met jongens in contact tekomen die gay/bi zijn iemand tips hoe ik in contact kan komen 


2 reacties

Reputatie 3
Badge +1

Hey, 

Jammergenoeg heb ik niet echt ervaring, ik ben zelf een bi meisje, maar van wat ik weet is het een beetje kijken naar iemand die je kent. En dan via via weer aan andere contacten komen. Op die manier ontmoet je vele mensen. Ook in vriendengroepen omkijken bvb. Anders een beetje rondvragen, maar niet te groot maken, je wilt het niet de school bvb rond gaan. 
Ik wens je succes!

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @bran_01,

 

je kunt online contacten leggen via :

https://www.jongenout.nl

zij organiseren ook meetings: https://www.jongenout.nl

 

Misschien is er op jouw school wel een GSA:

https://www.gsanetwerk.nl 

klik op jouw provincie om  te zien waar er eentje is

https://www.gsanetwerk.nl/aansluiten-bij-een-gsa/

 

en verder kun je natuurlijk gwn vrienden maken, eerst misschien zonder dat je nog weet of ze gay/bi zijn, maar aan leuke mensen heb je sws wel wat, denk ik en als je elkaar wat beter leert kennen kun je een volgende stap zetten en misschien wel uit de kast komen. Misschien zijn er dan ook wel die tot de community horen en anders kunnen ze jou als ‘gewone’ vriend misschien ook wel steunen.

 

Verder kun je natuurlijk via social media contacten proberen te leggen of zoals @Pluk  zegt via vriendengroepen ofzo iemand die gay/bi is leren kennen en misschien kent die nog meer mensen uit de community en kun je op zo'n manier een leuke jongen 'scoren'.

 

Ik ben zelf een gay jongen van 14, bijna 15 en ik heb broers die gay zijn en al 20 zijn, dus die kennen ook best veel gay jongens en dat is ook wel leuk en helpt wel. Mijn vriendje heeft mij eigenlijk zelf 'versierd’ soort van en hij is 17 en als je meer wilt weten hoe dat ging kun je dat lezen in mijn topics, zoals deze:

 

 

Als je nog vragen hebt hoor/lees ik het wel en welkom op het forum 😉

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

 

Reageer