Skip to main content

Hoi allemaal, ik zit al een tijdje met een probleem. Ik denk dat ik verliefd ben op mijn beste vriend, maar ik weet het niet. Ik zal hem voor het gemak maar even “Rivan” noemen, maar dat is niet zijn echte naam.
Ik en Rivan zijn al ongeveer een jaar hele hechte vrienden, nadat ik een crush had op zijn vriend. Hij hield het geheim en hielp me, en we zijn erg naar elkaar toe gegroeid. Sinds een paar maanden zijn we nog hechter. We zeggen vaak tegen elkaar: ik hou van je, je betekent alles voor me enzovoort. Ik zit al een tijdje met de twijfel; vind ik Rivan nou leuk of is dit hoe een echte vriendschap voelt? Ik vind het fijn als hij me knuffelt, of zijn jas geeft als ik het koud hem, maar soms denk ik; we zijn vrienden, ik kan dit niet voor hem voelen. Ik heb dus heel erg twijfels erover. Is dit normaal, is dit wat je voor je vrienden voelt? En wat moet ik doen? Ik kan hem moeilijk zeggen; ja, Rivan, ik weet dat we vrienden zijn, maar ik vind je leuk volgens mij. Ik wil onze vriendschap niet slopen. Dus kan iemand me vertellen wat ik het beste kan doen? Alvast heel erg bedanktXx

Heee! Ik heb paar linkjes waar je misschien iets aanheb:

https://nl.wikihow.com/Uitzoeken-of-je-beste-vriend-of-vriendin-verliefd-op-je-is -> Dit lijkt een beetje op de laatste link. Erin staat tips om te ontdekken of je beste vriend jou ook leuk vindt:-)

https://nl.wikihow.com/Je-beste-vriend(in)-vertellen-dat-je-verliefd-op-hem-of-haar-bent -> Ik zou sws deze als de laatste openen, want hierin gaat over verkering vragen enzo;)

https://nl.wikihow.com/Weten-of-je-verliefd-bent-op-een-vriend(in) -> Ik zou als eerst deze link openen om te kijken of je verliefd op hem bent. Ik denk het wel, want ik vind zelf niet zo prettig wanneer mijn beste vriend mijn een knuffel geeft of zijn jas aan mij geeft. Ik vind het altijd een beetje awkward... Maar het kan ook aan de persoon zelf liggen. Je moet eigenlijk voorstellen wat je ervan vindt als je beste vriend je opeens verkering vraagt---Zou je dan ja zeggen? 

https://nl.wikihow.com/Weten-of-je-beste-vriend-jou-ziet-zitten -> Ongeveer net als de eerste link met tips om te ontdekken of je beste vriend jou *ook* leuk vindt

Liefs xxx Banaantje <3


Hey hallo, ik heb nog nooit een crush gehad, maar ik heb een extreem hechte vriend. Hij is 4 jaar geleden verhuisd en hebben nog heel goed contact. Wij weten ook van elkaar dat we van elkaar houden, maar niet zoals jij het beschrijft. Als hij je vaak knuffelt enzo, voelt hij misschien wel hetzelfde voor jou! 😃. Ik zou het er met hem proberen subtiel erover te praten… miss dan zo dat hij denk dat je het ovver een andere jongen hebt. :)))) hou vol! 

 

<3 poesje


Reageer