Boobs

  • 16 July 2021
  • 3 reacties
  • 261 Bekeken

Badge

(Dit is een gesprek, geen vraag)

(Totaal nutteloos dus)

 

Ik wil gewoon boobs zien man, niet dat ik een gekke oversekste puber ben. Maar ja weet je, you get it. Dus ja, ik dacht ik laat dit hier en ik kijk wat ik hiervan ga maken (de topic).


3 reacties

Het is niet de bedoeling om te posten voor niks dus stop hiermee en ga je tijd ergens anders in voldoen. Als je boobs wil ga dan met een meisje afspreken of porno kijken.

hallo, volgens mij is het forum niet helemaal gemaakt om naar “boobs” te vragen maar meer voor dingen waar mensen echt mee zitten, ik snap dat dit ook een ding kan zijn waar mee je zit alleen zijn tips geven hier op wat moeilijk lijkt me en een gesprek er over is ook redelijk ingewikkeld haha, hopelijk vind je snel een oplossing voor je verlangen :)

Reputatie 6
Badge +7

Hoi allemaal,

Ik ben het niet helemaal eens met wat hierboven gezegd wordt.

Het klopt dat dit topic niet bepaald nuttig is, dat werd in het topic zelf zelfs al gezegd, en er zit geen duidelijk doel aan vast. Dus wat valt er mee te bereiken? Wat andere pubers die dezelfde verlangens hebben misschien? Wat daarover werd gezegd ben ik het wel mee eens. Maar het is niet verboden om zo’n topic te maken.

Het forum is niet alleen voor mensen met een serieus probleem. Zoals hier eigenlijk wel is gezegd. Het is ook bedoeld voor mensen met een kleiner probleem, die zich afvragen welke keuze ze moeten maken of die gewoon iets kwijt willen. En je mag er ook je blije verhalen kwijt, je succesverhalen. Dat is alleen maar leuk. 

Dit is ook hetgene waar de Kindertelefoon voor staat: "Met de Kindertelefoon kun je over alles praten”. 
En dat moet vooral zo blijven, iedereen moet zich veilig voelen een topic aan te maken. Al hou ik persoonlijk niet zo van die verzonnen verhalen. Die mogen wat mij betreft wegblijven.

 

Groetjes,

Paardebloem

Reageer