Vraag

naaktfilmpje bedreigd te lekken op insta

  • 5 September 2019
  • 3 reacties
  • 266 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik ben een jongen en ik ben erg desperate voor aandacht, vrienden of meer, en ben ook vaak geil.

Vndaag zou ik van een dateapp met iemand een date hebben maar die heeft me laten zitten dus was vandaag erg boos, verdrietig en gefrustreerd. Savonds zat ik weer op die app en iemand begon wat geil met me te praten.

Na een tijdje ging het naar instagram en vanwege hoe mn dag ging dacht ik niet goed na en heb ik uiteindelijk een filmoje gestuurd met mn gezicht en mn lul erop. (Erg dom ik weet het maar kan niet meer terug)

Toen kreeg ik melding van insta dat er verdachte inlogs waren op mijn account en stuurde die ander ineens fotos van mn hele vriendenlijst en mn filmpje die ze dus hadden opgenomen. En toen bedreigd om ze aan iedereen te delen tenzij ik 700 euro betaalde. Ik heb dat niet eens en wildedat ook echt niet. Dus in paniek heb ik maar mijn hele instagram verwijderd. Ze hebben die filmpjes nog wel en missxhien ook nog wel.toegang tot mijn vrienden? Ik ben bang en weet niet wat ik nog kan doen...

3 reacties

Ik hoef je niet meer te vertellen dat het versturen van naaktfoto's of -video's niet verstandig is. Als je dan toch zulk beeldmateriaal wil versturen, doe het dan op een manier waarop het niet terug te leiden is naar jou. Dat betekent dat je geen herkenbare items op de foto moet hebben, zoals jouw kamer of huis. En al helemaal niet je gezicht.

Maar je zou aangifte kunnen van kinderporno. Je bent minderjarig - of althans, dat zou ik verwachten omdat je op dit forum zit - en als mensen naaktbeelden van jou gaan verspreiden, zijn ze daaraan schuldig. Maar je moet wel weten wie de foto's hebben. Een random mens aan gaan wijzen is natuurlijk niet nuttig.
Hoi

Moest je vrezen dat deze beelden verspreid zullen worden, kan je naar de politie toe. Je wordt afgeperst, en de persoon die je afperst dreigt met het plaatsen van naaktfoto’s waar jij herkenbaar op bent. Hiervoor kan je aangifte doen.

De politie weet hoe om te gaan met dit soort zaken, en zal je met de nodige discretie verder helpen. Eventueel kan je een vertrouwenspersoon, bijvoorbeeld een familielid, meenemen naar het politiebureau, zodat deze je bij kan staan.

Gr. Kenshin
Praat erover met een docent, of toch je ouders. Ik weet dat het niet leuk is, maar wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. En als je niks zegt, zal het alleen maar erger worden.

Reageer