Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Is uitlachen een teken van zwakte?

  • 5 augustus 2018
  • 4 reacties
  • 458 Bekeken

Is uitlachen een teken van zwakte?

4 reacties

Hoi

Als je iemand uitlacht, kan het zijn dat je negatieve aandacht op die persoon wilt leggen, om je eigen onzekerheden te verbergen. Op die manier kan uitlachen een teken van zwakte, of onzekerheid, zijn.

Lachen als iets grappigs gebeurt is ok, maar het is belangrijk dat de persoon waarom er gelachen wordt, het ook grappig vindt. Vindt die persoon het niet grappig, is het uitlachen.

Groetjes
x
a niffo als hun jouw uitlachen, hun hebben zeker kleine dollo manbro. deze mensen zijn te skeer voor die hoodlife je weet toch g
Badge +5
uitlachen is inderdaad een teken van zwakte, hoewel dat je ook moet zien dat "uitlachen" ook gewoon een vorm van lol kan zijn: als iemand uitglijdt en keihard op zijn muil gaat, en je lacht daarom, dan is het niet echt uitlachen maar de menselijke reactie die leedvermaak wordt genoemd. Als iemand iets raar aanheeft, dan kan ook daarom gelachen worden. Net als lachen om een domme opmerking - er zijn genoeg acteurs die hun geld verdienen met het maken van domme opmerkingen (cabaretiers zoals Najib of Hans Liberg), dus ook dat is lachen om een ander.

Uitlachen: het ligt er een beetje aan waarom er gelachen wordt, want het is niet makkelijk te zeggen of uitlachen nou echt "uitlachen" is of gewoon lachen omdat iets of iemand gewoon grappig is......

Als het je een vervelend gevoel geeft, dan is het pesten, en kun je er wellicht over praten met de personen die het doen, of aangeven bij een leerkracht of coach ofzo.

Reageer