Vraag

zweet oksels

  • 27 juli 2020
  • 4 reacties
  • 43 Bekeken

Badge

Hallo, dit is een van men meerdere topics.

Ik ben een meisje en 14, ik heb altijd veel gezweet en ik vind het vreselijk! Ik heb het echt extreem soms lopen er echt druppels langs men armen. Ik mag natuurlijk geen botox nemen zodat ik niet meer zweet. Ik kan nooit mooie kleuren aan aangezien je anders die vlekken super erg zie. Weet iemand een goede oplossing want vind altijd zwart dragene n om de seconde ruiken vreselijk!

Alvast bedankt!


4 reacties

Reputatie 6
Badge +6

Zorg dat je altijd deodorant bij je hebt. Bijvoorbeeld in je kluisje maar ook gewoon in je tas. Er zijn speciale deo's die geen vlekken maken op je kleding. Probeer die anders eens uit.

 

Groetjess

Reputatie 1
Badge +1

Heyy, 

ik ben een jongen van 15 en heb hetzelfde… voor het stinken is er een hele makkelijke oplossing: deo.

en voor de rest, tjah, niet veel aan te doen denk ik? Kijk het ligt er een beetje aan of het door een aandoening komt of dat je natuurlijk/genetisch veel zweet. Als dat laatste het geval is kan dit helpen:

  • Niet te strakke kleding en luchtige kleding; het verdampt dan sneller.
  • Schone kleding en regelmatig douchen
  • antitranspirant deo
Reputatie 7
Badge +12

Hey,

 

Misschien is het zoals eerder al is aangegeven is, helpen om gewoon altijd deo bij de hand te nemen. Maar ik moet zeggen dat als je je okselhaar scheert ook wat verminderd.

 

Groetjes Gebruiker c 

Hoi

 

Ik heb weleens gehoord dat deodorant ontworpen voor mannen beter helpt tegen zweten en geurtjes (waarom er tussen deo’s al een verschil zit tussen man en vrouw: geen idee). Misschien dat je die eens kan proberen. Probeer eventueel enkele deo’s uit, van die kleine travelflesjes dan, zodat je erachter kan komen dewelke het beste voor je werkt. 

 

Misschien helpt het om te investeren in een goede, kwaliteitsvolle, anti-transpirant van bij de apotheker. De deo’s die je in een gemiddelde winkel kan krijgen zijn vaak minder doeltreffend, terwijl een goede anti-transpirant die je bij een gezondheidsspecialist kan halen, vaak beter zijn werk doet. 

 

Er bestaan van die doekjes die je in de okselplek (hoe heet dat) van je kledij kan doen, die het zweet opvangen. Als je ‘okselpads’ intikt op Google vind je ze. Je hebt er die je kan wassen en hergebruiken, en wegwerpbare. Als je geen zin hebt om deze aan te schaffen, zou je ook inlegkruisjes in je shirt kunnen plakken, op de plek waar je zweet. Echter zou het kunnen dat je daar net meer van gaat zweten, maar misschien is het het proberen waard. 

 

Gr. Kenshin

Reageer