Vraag

Oorsuizen

  • 10 October 2020
  • 1 reactie
  • 64 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo, ik ging gisteravond slapen en ik had een piep in mn (rechter)oor. Ik dacht dat die de volgende ochtend wel we g zou zijn, maar dat is het dus niet. Ik heb er alleen last van tijdens absolute stiltes en kan voor de rest alles prima horen.

Ik heb voorgaans niet naar hele harde muziek geluisterd maar had heel zelden wel eens eerder oorsuizen die maar 1 minuut of minder aanhielden. 

Online lees ik dat de kans groot is dat dit weggaat, en op andere sites lees ik weer dat de kans klein is dat dit weggaat.

Mijn vraag is of iemand hier meer over weet, en ik hoor ook graag jullie ervaringen als iemand dit ook wel eens gehad heeft.


1 reactie

Hey @Gastgebruiker 

Een beetje een hele late reactie op je topic. Ik zag dat er nog niemand gereageerd heeft, dus ik ga het proberen.

Zelf heb ik gelukkig geen last van oorsuizen, maar mijn vader heeft tinnitus. Daar kan je verder niks tegen doen, dus dat is iets wat hij zijn hele leven blijft houden.

Ik denk dat je het voor jezelf goed in de gaten moet houden. Over wanneer je het hebt en hoelang en wat je dan aan het doen bent ofzo. Zodat je duidelijk weet waarvan het kan komen. Als dit blijft aanhangen zou ik wel langs een specialist gaan.

Ik heb nog ff op internet gezocht en vond deze site met nog wat tips en uitleg, misschien kan je er wel wat mee.

https://gezondidee.mumc.nl/dit-moet-je-doen-bij-een-piep-je-oor

Groetjes,

-Simply Me-

Reageer