Vraag

Mijn ballen doen pijn, waar kan dit door komen?

  • 2 January 2022
  • 2 reacties
  • 174 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Mijn linkerbal doet pijn. Het voelt alsof erin getrapt is, maar dan net iets minder erg.  Ik voel aan de bovenkant een klont van slierten zitten, maar die zitten rechts ook maar dan wat minder dik.

 

Voor de rest is dit misschien wel handig om te vermelden:

Ik kom de één week dagelijks klaar en de andere week 2x per week (om de week wissel ik van huis met meer of minder privacy)

Daarnaast ruk ik zo'n twee keer per dag zonder klaar te komen, tot ik bijna kom en daarna stop ik ff om vervolgens weer tot bijna komen te komen. Zo hoef je niet op te ruimen.

 

Als ik meer informatie zou moeten geven vraag het in de comments.


2 reacties

Hoii

 

Wat vervelend zeg!

 

Wij zijn helaas geen specialisten op medisch gebied en kunnen je niet goed vertellen wat er precies aan de hand is en waar de pijn van kan komen. Als je erg last hebt zou ik even een bezoekje aan de huisarts brengen zodat die er even naar kan kijken. Dat is misschien wat ongemakkelijk, maar de huisarts ziet dit soort dingen dagelijks en die kijkt nergens raar van op.

De huisarts kan je het best verder helpen en kan je vertellen wat er aan de hand is/waar de pijn vandaan komt!

 

Groetjes,

NaamNietBekend

Hoi @ballenpijn05 ,

Als je de linker-bal vanaf je eigen zicht bedoelt gaat het om de zaadbal en dus niet de bijbal. Zoals @NaamNietBekend al zij, zijn wij geen medische specialisten. Als ik jou was zou ik even googelen of naar de huisarts gaan als die pijn nog 3 dagen aanhoud.

Beetje late reactie, ik hoop dat dit je nog een beetje heeft kunnen helpen. 

Groetjes,

Wereld

Reageer