Hoi iedereen,
de vraag lijkt me duidelijk. De worst zou goed moeten zijn tot 17 april en ja het is nu 19 april, maar van die worst had ik al een week niet van gegeten en ik dacht dat het wel weer eens lekker was om vandaag wat plakjes op mijn volkoren boterham te doen voor op school in de pauze.
De worst heeft altijd in de koelkast gelegen. Behalve dan tijdens het afsnijden. Hij ruikt gwn lekker en je kan er niks bijzonders aan zien.
Kan die worst echt in 2 dagen slecht worden????
Ik kreeg 2 uur na het eten buikpijn, niet zo erg dat ik leegloop, maar het voelt niet zo fijn.
Graag zsm antwoord en wat kan je het beste tegen die buikpijn doen. Het is al een stuk beter hoor, dus ik overleef het wel, denk ik.
Bedankt alvast.
Doei,
PS ik zit erover te denken om nog een plakje te nemen, dan kom ik er zelf wel achter, want met de checks duurt het misschien lang voordat dit topic gepost wordt. Wel of niet doen?