Vraag

hoe kom je van stress af?

  • 22 June 2020
  • 4 reacties
  • 38 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo,

Weet iemand hoe je van stress af komt of hebben jullie tips? Want ik word er echt helemaal gek van😴

 

Alvast bedankt!!!


4 reacties

Reputatie 3
Badge +2

Hoi!

Ik heb zelf heel erg lang gestruggled met  stress, dus ik geef je wat tips uit mijn ervaringen.

Ten eerste wil ik zeggen dat de meeste mensen stress erg onderschatten, mensen denken dat je er snel vanaf komt, maar geloof me, het is niet door een paar tips weg.

Ik ben naar een psycholoog gegaan en die heeft me ergens naar doorgestuurd. Ze heeft me doorgestuurd naar yoga, klinkt misschien super suf, maar het kan zeker wel werken! 

Probeer er met mensen over te praten en zoek hulp bij mensen die zijn gespecialiseerd hierin!

Groetjes en heel veel succes vooral! Je kan het

(onnodige quote verwijderd)

 

Dankjewel voor de tip!

Heey,

 Heel vervelend inderdaad. Is denk ik belangrijk om de stress bij de bron aan te pakken. Al is het bijvoorbeeld van school, dan zou het misschien kunnen helpen om een duidelijke planning te maken (eventueel met je mentor), zodat je voor jezelf wat rust kan inbouwen. Wat ook altijd helpt is afleiding en goede nachtrust.

Maar inderdaad wat Ilse zegt. Vaak is stress niet zo makkelijk op te lossen. Dan kan een psycholoog zeker helpen volgens mij.

Suc6 ermee.

Hoi

 

Yoga zoals xIlse voorstelde is een goed plan. Sporten in het algemeen heeft een positieve invloed op je gemoed, zeker als je dit in gezonde buitenlucht doet, en dan nog liefst in de natuur. 

 

Het klopt wat xLisa zei: best ga je eens op zoek naar de oorzaak van je stress. Professionele hulp zou daarbij geen kwaad kunnen. Denk je hiervoor naar een vertrouwenspersoon op school of de huisarts toe te durven?

 

Gr. Kenshin

Reageer