help a girl out

  • 3 November 2020
  • 4 reacties
  • 479 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hoi, ik vind het eigenlijk best eng om dit te doen want het is best persoonlijk en heb nog nooit eerder zoiets gedaan maar hier komt ie: ik ben al 15 en heb mezelf nog nooit gevingerd. Het klinkt misschien raar maar ik wil dat wel graag doen want als er ooit een jonge komt die iets bij mij wil doen wil ik tenminste zelf weten wat ik fijn vind. Alleen nu heb ik het al meerder keren geprobeerd maar ik weet gewoon niet hoe her moet. Ik denk dat ik weet waar mijn clit zit maar t voelt niet lekker ofzo als ik daar langs ga. Ook vind ik het een beetje vies ofzo. Ik voel mee ook een beetje stom want ik heb het idee dat iedereen het doet behalve ik zowat en dan kijk ik op dit forum en zie ik dat vet veel mensne al begonnen toen ze 12 waren. Ben ik laat en heeft iemand tips???


4 reacties

Hoi, goed dat je hier toch een topic over heb gestart, je kan hier anoniem open praten.
In een zekere zin ben je later dan anderen maar dat is helemaal niet erg. Iedereen begint op een andere leeftijd, wees dus niet onzeker dat jij nu begint.
Ik heb persoonlijk geen echte tips aangezien ik er geen ervaring mee heb (ik ben een jongen :) ) behalve dat je het idd gewoon moet ontdekken, daar ben je zo te lezen al mee bezig.

Hopelijk heeft iemand anders tips en neem anders even een kijkje bij andere topics op het forum, er zijn meer meiden die hier vragen over hebben. Succes!

heyy

Mensen beginnen op een andere leeftijd zoals hierboven vermeld is. Ik zou gewoon blijven experimenteren bv eerst nog een keer langs de clit proberen, misschien een vinger erin misschien allebei?

Maar je moet dit niet doen omdat je wilt weten hoe het voelt je moet het doen omdat je het echt wilt. Het moet vanzelf komen :).

Je bent echt niet te laat hoor, iedereen op z'n tijd. Blijkbaar had je hiervoor nog geen behoefte om te masturberen, dat is helemaal prima. Je moet het pas doen als jij je er goed bij voelt. Daar is geen leeftijd aan verbonden.

Voordat je begint is het misschien handig als je een beetje weet en hoe alles daaronder in elkaar zit. Neem er eens de tijd voor om te kijken wat er allemaal zit daar, het is meer dan je denkt. Pak een spiegel en kijk het filmpje in dit artikel eens. Kijk eens of je dit bij jezelf ook allemaal kunt vinden. Zet/leg de spiegel voor je, ga zitten met he benen wijd en vouw desnoods je schaamlippen een beetje uit elkaar. Wat zie je allemaal en wat voelt er prettig? Dit is erg belangrijk en zorgt voor een beter beeld van hoe alles daar beneden werkt.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je in de goede mood bent. Doe het niet omdat het moet (van jezelf) maar omdat je er zin in hebt, anders wordt het moeilijk. Zorg dat je relaxed bent. Als je te gestrest bent, staat er veel spanning op je vagina en alles daaromheen. Dat maakt het dus allemaal heel lastig en mogelijk onaangenaam. Maak je dus niet te druk en ga er gewoon relaxed voor zitten.

Zorg ook dat je een beetje opgewonden bent. Dit zorgt er onder andere voor dat alles wat vochtiger wordt beneden zodat alles makkelijk glijdt. Je kunt jezelf bijvoorbeeld opwinden met fantaseren of met porno kijken/luisteren/lezen.

En verder is het gewoon een kwestie van dingen proberen. Je weet nu als het goed is waar de clitoris zit. De meesten hebben daar wel succes. Wrijven is vaak fijn of de douchestraal er op ofzo. Maar vogel vooral uit wat jij lekker vindt. Ieders lichaam is anders dus je zult echt zelf moeten uitzoeken wat je fijn vindt. Als je het fijn vindt kun je er ook eens ingaan met één of meerdere vingers. Voel daar dan ook weer wat rond, welke plekjes voelen fijn en welke niet. Dit is de manier hoe je je lichaam leert kennen. Neem er gewoon rustig de tijd voor.

 

Succes en veel plezier ermee.

Groetjess

Hey guys super bedankt!!

Reageer