Vraag

glow up

  • 19 July 2020
  • 4 reacties
  • 1231 Bekeken

Badge

Hoi 

ik ben 13 jaar oud en ga naar de 2e ik ben heel erg onzeker en ben op de basisschool veel gepest geweest nu zit sta ik ook niet goed in de klas niemand vind me echt aardig en ik heb maar 1 vriendin.

ik word nu ook een beetje gepest hoe kan ik er voorzorgen dat mensen me weer aardig tegen me gaan doen en dat ik beter ik de klas kom te staan 

 

ik wil ik een beetje een glow up krijgen. Zal ik make up op gaan doen?  Me wenkbrauwen zitten een beetje aan elkaar gegroeid en ik had een snor maar dat heb ik met ontharingscrème weg gehaald 

 

dus eigelijk wil ik een glow up kan iemand me hier bij helpen hoe ik dit moet aan pakken?

 

pss ik denk dat ik kwa make up niet meer ga doen dan me wenkbrauwen en wimpers maar ik wil wel veel huidverzorgingen producten gebruiken iemand tips??


4 reacties

Hey Klavertje4

 

Wat jammer dat je niet zo goed in de klasgroep ligt. Niet fijn dat je klasgenoten jouw mooie kanten niet lijken te zien. 

 

In mijn ogen hoor je make-up voor jezelf te dragen. Om jezelf mooi en zelfzeker te voelen. Doe je het voor anderen, ben ik geneigd je af te raden om te beginnen met make-up. ‘t Is namelijk niet de bedoeling dat je jezelf gaat veranderen voor de goedkeuring van anderen. Denk je je echter zelfzekerder te zullen voelen met make-up, zou je kunnen beginnen met subtiele make-up. Spring dus niet meteen op dingen als blauwe oogschaduw en paarse lippenstift. 

 

Denk je volgend schooljaar wat vaker spontaan klasgenoten aan te durven spreken? Vraag gerust eens hoe het met ze gaat, of ze een goed weekend hebben gehad, enzovoort. Op die manier kunnen je klasgenoten merken hoe aardig jij bent, en laten ze je misschien meer toe in de groep. 

 

‘Veel’ skincareproducten is geen garantie voor een gezonde huid. Je bent beter geholpen met twee kwaliteitsvolle producten, dan met vijf zalfjes en flesjes vol chemische geur- en kleurstoffen. Als je graag investeert in skincare, ga je best op zoek naar geur- en kleurloze, natuurlijke producten. Ga zo nodig ten rade bij een apotheker of dermatoloog. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 2
Badge +1

Heey 

Ik vind het echt rot voor je dat je zo'n klas hebt want ik durf te wedden dat je hartstikke knap en aardig bent!

 

Draag make-up voor jezelf omdat je het leuk vind of dat je het echt wilt. 

Bij huidproblemen kom je er het snelst af om naar een dermatoloog te gaan (huidspecialist) hier zullen ze je huid schoonmaken en scincare producten geven voor jouw huid en dit zorgt er dan dus voor dat je huid veel sneller opklaart dan dat je zelf wat randoms uit de winkel pakt😜

 

Volgend jaar zit je waarschijnlijk weer in een nieuwe klas en dat betekent nieuwe mensen! Ga in de pauze naast iemand staan en begin dam gewoon een gesprek bijvoorbeeld over school en ga dan komt het vast wel goed:) (je kan natuurlijk ook in de klas naast iemand zitten ofzo)

En tegen het pesten moet je eigenlijk proberen je groot te houden zeg dan maar iets terug of negeer het compleet dan zullen hun de lol er vast weer snel van af zien

En bovendien pesten de meeste mensen alleen maar omdat ze zo jaloers zijn. 

Hoiii

Ik ga nu zelf naar de derde. In de eerste wers ik heel veel gepest omdat ik 'anders' was. Ik had aan mijn mentor gevraagd of ik naar een andere klas mocht. Duss in de tweede zat ik in een nieuwe klas ik had het geluk dat er net een ander meisje ook nieuw was we wisten allebei niks van niemand en trokken  daardoor veel met elkaar op. 

 

Wat ik hiermee bedoel te zeggen is: als je je klas niet leuk vind vraag of je naar een andere klas mag. Vaak mag je dan zelf een andere klas kiezen als er meerdere zijn op jouw niveau. Maar je moet de pesters gewoon negeren jet is lastig ik weet hoe het is maar probeer het! Okee?? 

 

Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb!

Xx

Reputatie 2
Badge +1

-onnodige quotes verwijderd-

Miss dat het niet meer nuttig is maar ik zie je reactie nu,

 

Een glowup is voor jezelf en een glowup is vooral (in mij ogen):

•voor jezelf en jezelf beter leren kennen dus

-niet voor anderen veranderen

-niet denken hoe anderen je zullen vinden en wat ze gaan zeggen

-niet twijfelen, maar gwn doen waar je je fijn bij voelt!

 

Makeup draag je ook voor jezelf om je zelfverzekerder te laten voelen in mij ogen

De rest staat ookal gereageerd <3

Reageer