Vraag

bedplassen

  • 1 May 2020
  • 2 reacties
  • 269 Bekeken

Badge

Hallo allemaal,

ik ben een meisje van 13 & plas nog steeds in bed🥺. Ik voel me er echt heel schamend over, zijn er meer mensen die hier last van hebben? En een vriendin heeft gevraagd of ik binnenkort kom slapen, ik wil het heel graag maar ik weet niet hoe/of ik het moet vertellen? 
 

tips of verhalen van andere mensen zijn welkom! 
 

groetjes! 


2 reacties

Hallo Anoniem980,

Wat een vervelende situatie, maar jij kunt hier natuurlijk niks aan doen. Heb je het er als eens met je ouders over gehad of er een mogelijke oplossing is?

Het kan misschien helpen om niet (al te veel) te drinken voor je naar bed gaat, en naar de wc gaan voordat je gaat slapen kan ook geen kwaad. Ook als je niet het idee hebt hoeft te plassen komt er vaak toch wat urine uit als je even naar de wc gaat.

Ik hoop sat je hier iets mee kunt, en succes ermee! Super goed dat je erover praat!

Groetjes!😘

Hoi

 

Wat vervelend dat je hier last van hebt. Ik kan me voorstellen dat dit je een hoop stress bezorgt. 

 

Voel je je veilig bij de vriendin bij wie je gaat slapen? Zo ja, zou je het haar kunnen vertellen. Op die manier is ze op de hoogte, en valt er van jouw kant vast een hoop stress weg. Eventueel zou je luierbroekjes kunnen dragen, vooral als je ergens logeert, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het bed. Die broekjes kan je in de supermarkt halen. 

 

Aangezien je hier best mee lijkt te zitten, zou je hiermee naar de huisarts kunnen. Deze kan je helpen, en je zo nodig doorverwijzen naar een specialist. Bij een arts hoef je je trouwens niet te schamen; zij zijn er voor dit soort dingen. Daarnaast lijkt het me fijn om, zoals Kim_04 voorstelde, je ouders in te lichten. Op die manier kunnen zij je steunen. 

 

Gr. Kenshin

Reageer