Vraag

Wat vinden jullie van Andrew Tate?

  • 18 November 2022
  • 59 reacties
  • 782 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1

(ANDREW TATE)

Die kennen jullie vast wel van het internet!

Voor de mensen die hem niet kennen, nou ik weet niet hoor maar dan heb je wel een paar maanden onder een grote steen geleefd. Voor de mensen die hem wel kennen heb ik een vraag, wat vinden jullie van hem en vind je de dingen die hij over vrouwen zei slecht of juist goed? Ben benieuwd..


Dit topic is gesloten

59 reacties

Reputatie 7
Badge +13

@RandomNPC doe even normaal. Zo kan niemand je serieus nemen als je iedereen ‘pure stront’ noemt. Het is tevens nog erg respectloos ook. En WEER gaat dit niet over Andrew Tate, maar over ons beledigen omdat wij andere standpunten hebben dan jij. Wil je zoals @Sjammetje al benoemd even bij het topic onderwerp blijven? Ik vind Andrew Tate ‘pure stront’ (zoals jij het zegt) door enkele opmerkingen van hem die al in dit topic genoemd zijn. Als je dat graag wilt, wil ik nog wel een van zijn opmerkingen benoemen en uitleggen waarom ik dat niet vind kunnen. Jij vind Andrew Tate ‘top G’ door wat voor argument dan ook. Prima. Iedereen heeft een andere mening en ik vind dat we die moeten respecteren, of we het eens zijn met de opinie van iemand of niet. Ik vind het oké dat Andrew Tate voor jou een held is , maar dat is niet mijn mening. Als jij daar niet tegen kunt reageer dan niet meer en laat iedereen in zijn  waarde. Het is niet nodig om ons allemaal voor ‘stront’ uit te schelden, in plaats daarvan kun je ook gewoon argumenten geven waarom je Andrew Tate geweldig vindt, maar dat is aan jou. 
Alvast bedankt. :) 

xx Eenmeisje004 

 

xx Eenmeisje004 

Reputatie 7
Badge +13

@Sjammetje ik ben het met je eens, maar het gaat wel iets te ver om dit topic te sluiten. Ik vind het wel leuk om alle verschillende meningen te lezen en de discussie te volgen (afgezien van een paar reacties die nergens op slaan). Als iedereen gewoon bij het topic onderwerp blijft (Wat vind je van Andrew Tate en waarom) dan kan het topic wel open blijven. :)
 

xx Eenmeisje004 

Reputatie 4
Badge +1

Mensen, andrew tate is opgepakt in roemenië, op verdenking van mensenhandel verkrachting EN HET VORMEN VAN EEN CRIMINELE BENDE, dat zegt al genoeg over hem!

Reputatie 7
Badge +4

Respecteer elkaars mening.

Reputatie 4
Badge +1

Respecteer elkaars mening.

Nou, zolang hij ons voor linkse mensen uitmaakt, ga ik dat joch niet respecteren. Ik ben niet eens links.

Reputatie 4
Badge +1

En andrew tate is opgepakt dus ben benieuwd wat hij daarop te zeggen heeft.

@RandomNPC  prachtig. Je laat precies zien uit welk hout je ( en wss verkrachter en mensenhandelaar T) gesneden zijn.  Mensen met extreme opvattingen die geen uitweg meer weten nadat ze met sterke argumenten KO zijn gegaan, gaan vaak schelden en beledigen. Zeer zwak en sneu.  Maar was te verwachten. Dankjewel voor het bevestigen. 

Reputatie 7
Badge +16

Tja, Tate zit nu dus vast voor verkrachting en mensenhandel (vrouwen ronselen en uitbuiten voor porn sites). Echt heel vrouwvriendelijk idd. Ben wel benieuwd wat de fans daar van vinden (weten we eigenlijk wel, die geloven natuurlijk niks van de beschuldigingen).

Reputatie 3
Badge +3

Dit topic is gesloten op grond van Forumregels 2, 3 en 4.

Het topic begon met een vraag naar informatie over Andrew Tate. Hierover vragen en meningen uitwisselen, is toegestaan.

De discussie is nu, ook na een eerdere modbreak van De Kindertelefoon, niet langer inhoudelijk.

 

2. Ga respectvol met elkaar om.

3. Bedreiging, discriminatie en seksuele intimidatie zijn absoluut verboden.

4. Reacties op het forum zijn positief.

Het topic blijft staan, omdat er goede informatie wordt gegeven door verschillende forumgebruikers.

 

Claire (De Kindertelefoon)