Vraag

Rasisme interview

  • 14 January 2021
  • 2 reacties
  • 68 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik moet voor school een interview houden met een persoon die een professionele opinie heeft en die via zijn/haar baan te maken heeft met racisme. maar ik heb geen idee waar ik daarvoor terecht kom.

Reactie aangepast door de Kindertelefoon in verband met forumregel 8b: Oproepen voor enquêtes, onderzoeken of werkstukken zijn niet toegestaan.

 


2 reacties

Reputatie 1
Badge

Hoi Mats_ 
Dit is best wel moeilijk inderdaad. Heb je het al met je mentor of docent voor dat vak besproken? Die kan je waarschijnlijk heel erg goed vertellen waar je terecht kan! Ik vind dit zelf heel moeilijk, maar ik denk dat dit de beste oplossing is! 

Ik hoop dat ik je goed geholpen heb! 
Succes en groetjes van mij

Hee Mats_,

Het lijkt me inderdaad lastig om iemand te vinden die aan die eisen voldoet. Ben jij de enige of moeten meerdere mensen zo iemand spreken? Als jullie het allemaal lastig vinden of niemand kunnen vinden, zou je kunnen overwegen om te overleggen of je het samen mag doen. Als het niet lukt kun je sowieso altijd even met de docent overleggen over wat je het beste kunt doen.

Toen ik even op internet zocht, kwam ik dit artikel tegen waarin wat linkjes staan naar onderzoeken en personen van en naar racisme. Wellicht dat je daar nog wat mee kan: https://www.trouw.nl/binnenland/van-het-grapje-dat-moet-kunnen-tot-de-baan-die-aan-je-voorbijgaat-dit-is-racisme-in-nederland~beb6a472/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fsearch%3Fq%3Dmet%2520welke%2520baan%2520kom%2520je%2520met%2520racisme%2520te%2520maken%26ie%3Dutf-8%26oe%3Dutf-8%26client%3Dfirefox-b-m

Succes!

Groetjes,
Simply Me

Reageer