Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Online webwinkel, te vertrouwen?

  • 27 maart 2019
  • 3 reacties
  • 98 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1
Beste lezer,

ik ben een jongen van dertien jaar en ben bijna veertien jaar, en ik sta op het punt om een kledingstuk uit te kiezen, voor mijn verjaardag, op https://freshhoods.com alleen ik weet niet of ik dit kan vertrouwen. Ik vraag me nu af hoe ik hier achter kan komen zodat ik weet of ik het hier vandaan kan halen.

ps. Mocht het niet te vertrouwen zijn weet u dan waar ik gelijke kleding kan halen?

alvast bedankt

3 reacties

Hoi

Ik zie dat er in het linkje een 's' achter de 'http' staat. Naar wat ik geleerd heb, staat die 's' voor 'safe', en is die site goed bevonden om betalingen op te doen. Verder heeft de site een vrij betrouwbare uitstraling.

Klassieke onlineshops waar je op tv en in boekjes publiciteit van ziet, zijn vaak te vertrouwen. Als een kledingstuk echter een verdacht lage prijs heeft, speur je best even verder.

Alvast een fijne verjaardag :)

Groetjes
Kenshin
Reputatie 1
Badge +1
Heel erg bedankt kenshin, want met die info kan ik wel wat.
de prijzen zijn eigenlijk wel HOOG en alle printen waren er op ge-fotoshopped plus ik zag veel negatieve revieuws als dat de refund-actie niet helemaal was en dat het nooit binnenkwam etc.
Goed dat je je wat in de site hebt verdiept. Ik kwam wat positieve reviews tegen, maar daar kunnen uiteraard een hoop negatieve reviews tegen opwegen. Je kan bekijken of je voor het budget dat je aan het kledingstuk besteedt het risico wilt nemen. Zo niet, kan je op zoek naar een andere site.

Gr. Kenshin

Reageer