Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

Naaktfoto 'expres' lekken


Badge +2
Hoi,
Ik weet niet of ik dit nu al wil gaan doen op 14 jaar, maar ik heb al een tijdje een idee.
Wat nou als ik expres gewoon een naaktfoto online plaats waar iedereen het kan vinden? Het klinkt raar, dat weet ik. Maar als ik nou een foto online zet van mijzelf naakt, dan maakt het ook niet meer uit als er ooit eentje uitlekt; het is dan toch al een keer gebeurd. En als mensen dan gaan doorsturen, etc., dan maakt dat ook niks uit want dat doe ik dan juist 'expres'.
Kortom, als ik mijn privé openbaar maak, hoef ik om mijn privé geen zorgen meer te maken.
Nogmaals, ik weet niet of ik dit nu al wil doen (zeker op mijn leeftijd), of überhaupt wel, maar het leek me een idee.

Laat me weten wat jullie hierover denken!
K

11 reacties

Hey K, ik zelf zou dit nooit doen of durven. Maar het is slim bedacht idd. Je zou dit zeker kunnen doen als jij je er goed bij voelt.

Groetjes,

IKWILANONIEMZIJN
Reputatie 3
Badge +13
Hi K,

ik zou dat nooit doen.

Het enige voordeel van een foto die je zelf plaatst, is dat je dan zelf kunt bepalen hoe je op de foto staat. Voor de rest kan het net zulke vervelende gevolgen hebben als een door iemand anders stiekem gemaakte en geplaatste foto.

Ik snap jouw gedachte wel, maar zo werkt het in het echt niet.

Stel je lekt zelf een foto waar je dus bloot op staat en stel dat je dan iig zo slim bent geweest dat je gezicht er niet op staat. Ten eerste moet dan iemand die je kent, jou herkennen op de foto door bv. je lichaamsbouw of een moedervlekje op je buik ofzo. Nou, dan wordt die foto verspreid en geloof me, niet alle reacties zullen leuk en aardig zijn.

Er zijn er altijd bij die jouw foto gaan fotoshoppen en een andere blote jongen of meisje aan jou vast plakken. Die nieuwe foto’s worden dan ook weer verspreid en je kunt wel proberen te zeggen dat die geshopt is, maar er zijn er altijd die dat niet geloven en wie weet wie die foto’s allemaal te zien krijgen. Misschien sturen ze die wel naar je opa en oma of je ouders etc.

Jij bent het echt op die foto, de rest is dan misschien wel geshopt, maar je op en oma of je ouders zullen je wel herkennen. Dat wil je niet.

Doe het dus beter niet en wees voorzichtig met het verspreiden van foto’s van jezelf en anderen.

Ook al denk je dat na die zelfgemaakte foto iedereen toch al weet hoe je piemel eruit ziet, bij een volgende door anderen gelekte echte foto van jou gaan ze er net zulke rottigheid mee uithalen als met die eerste.

Ze gaan zeggen dat je een kleine of een grote of een rare piemel hebt etc. Als ze je fotoshoppen en met een jong meisje op die foto zetten dan heb je wel wat uit te leggen.

Beste advies wat ik je kan geven is “stuur nooit een naaktfoto aan iemand anders”.
Misschien is hij of zij nu je beste vriend of vriendin, maar dat kan zomaar anders zijn en als je iemand die wraaklustig is die foto ooit gegeven hebt, dan kan die er mee aan de haal gaan.

Wel een leuk topic om even over na te denken.

Vergelijkbaar: je gaat toch ook niet alvast je pincode aan een aantal mensen geven, omdat het dan minder erg is als er nog iemand is die er achter komt :)

Groetjes,
M&M’s
Badge +3
Ik snap je punt maar ik denk dat je heel veel schaamte zal gaan voelen als mensen er slecht op reageren en irl je aanspreken
Badge +1
ik zou het niet doen want als je naderhand spijt krijgt krijg je het nooit meer van het web af het blijft er namelijk altijd
Reputatie 4
Badge +8
Ergens snap ik je heel goed hoor no imand kan ze dan nog lekken wand dat deed je zelf.

Maar ik raad het sterk af.

Als dat echt iets is wat jij wil moet je je gang gaan daar niet van maar denk even aan je famielie die komen dat ook te zien dat lijkt mij gene fijn iedee.

Maar als je je daar echt goed bij voelt. Het is volledig jou keus.

Nogmaals ik raad het wel sterk af
Ik heb het precies om deze reden ook gedaan! Doordat je het expres doet is het voor mensen minder spannend om het door te sturen omdat je het toch expres doet! Slim bedacht!
Badge
Ik heb zelf ook een keer expres mijn naaktfoto's gelekt op een anoniem account en toen waren die foto's uitgekomen maar niemand verdacht mij
Reputatie 1
Badge +4
Hey,

Het klinkt misschien als een goed idee maar dat is het niet omdat je 14 jaar oud bent is het delen van naaktfoto's strafbaar omdat het kinderporno is.

Reageer