Advies over K-pop

  • 16 November 2020
  • 4 reacties
  • 196 Bekeken

Reputatie 4
Badge +5

Ik zoek advies, hoe je het beste een auditie moet doen voor YG Entertainment en SM Entertainment en BIGHIT Entertainment en JYP Entertainment 


4 reacties

Badge

Meestal hebben zulke platenlabels online audities. Dan kan je op elk moment een video insturen en dan bekijkt het platenlabel of je erin mag of niet.

 

Bij YG zijn er audities op een bepaalde datum, moet je zelf maar even kijken https://www.yg-audition.com/

Bij SM kan je zo ver ik kan zien gewoon een video sturen https://audition.smtown.com/

Bij bighit is het alleen jongens en geboren in 2003 of later. https://www.bighitaudition.com/?lang=en#none

Bij JYP kan je ook gewoon een video sturen op elk tijdstip https://audition.jype.com/en

heyy! je kan een auditie online doen als je niet naar korea kan komen. Je kan filmpjes insturen voor je auditie en je kan dat doen van je beste talent, bv dansen zingen rappen etc. Kpop is echt leuk en ik snap dat je een kpop idol wilt worden, maar onthoud dat het heel zwaar kan zijn en soms oneerlijk, je kan ongezonde dieten moeten doen, je moet perfect zijn, soms krijg je op het podium oncomfortabele outfits aan en je krijgt heel snel heel veel haat als je kpop idool bent, je kan niet daten, roken, drinken, en je kan heel makkelijk uit je groep getrapt worden als je iets kleins verkeerds hebt gedaan, heel veel wordt gefilmd en je moet vaak heel schattig doen op camera en soms wil je dat helemaal niet, Ik zou zeggen kijk uit, kpop is soms zwaar en de training kan lang duren, maar het is ook heel leuk en volg je dromen!

Reputatie 2
Badge +1

Zou het niet doen, reden staat onder je topic kpop dieet. Maar als jij het wil hou ik je niet tegen.

 

Yebye

Reputatie 2
Badge +1

Je kan ook mijn ervaring lezen op mijn acc. Als je dat wil.

Reageer