Vraag

Ik wil dood

  • 23 april 2019
  • 3 reacties
  • 266 Bekeken

Badge
Hallo
ik wil dood
ik haat mijn leven
mij heb veen zin om over praten
dus ja
ik wil graag zelfmoord plegen
- De tekst is verwijderd, is in strijd met de forumregels -

3 reacties

hoi,

je wilt dood.. dat klinkt ernstig, aangezien je zegt er niet over te willen praten word het ook moeilijk oplossen.
tips hoe jij het beste zelfmoord kan plegen kunnen wij niet geven.

wij kunnen je wel tips geven hoe jij nu met je situatie om moet gaan
Reputatie 7
hoi

vervelend dat je dood wilt.
waarom wil je dood?
ik snap dat je geen zin hebt om er over te praten maar dat is het enigste wat kan helpen. het kan ook gewoon iemand online zijn. dat kan de kindertelefoon met bellen en chatten zijn maar je kan dat ook bij 113. zij zijn gespecialiseerd in mensen die het punt staat om een poging te doen.

ik kan je geen advies geven hoe je dat het best kan doen.
weet dat zelfmoord de op lossing niet is!
ht woord echt beter!

groetjes
bella
Reputatie 6
Badge +11
Hey!

Heftig dat je deze gevoelens hebt!

De beste oplossing is inderdaad om er oven te praten met iemand die ervoor opgeleid is, zoals de Kindertelefoon, 113 of een psycholoog.
Ik snap echter dat je er niet over wilt praten. Er zijn ook andere manieren om hulp te krijgen. Ik denk dan aan creatieve therapie, of therapie met dieren bijvoorbeeld. Misschien klinkt dat voor jou wat suf nu of heb je het gevoel dat dat nooit kan helpen, maar wat heb je te verliezen?

Je wilt er niet over praten. Zou je het dan wel zien zitten om erover te schrijven? Je kunt in een eigen dagboek schrijven. Je kunt echter ook per mail hulpverlening krijgen. Via de site gripopjedip kun je mailcontact hebben met mensen die gespecialiseerd zijn in depressie. Ook het JAC is een dienst die je kunt contacteren voor anoniem mailcontact.
Ook kun je hier op het forum afschrijven waar je mee zit. Als je het ziet zitten zou jebijvoorbeeld een nieuw topic kunnen openen met de redenen waarom je je zo slecht voelt.

Er is geen noodzaak om alles waar je mee zit in één keer te vertellen of mailen aan iemand. Je kunt in stapjes beginnen of gewoon al eens aan iemand vertellen dat jeniet lekker in je vel zit. Op die manier zul je zien dat dit je echt oplucht!

Wij kunnen jou niet tegenhouden van zelfmoord plegen. Wij kunnen je alleen vertellen wat er nog allemaal mogelijk is, en jou helpen uit je dal te geraken.
Zou je me daarom één ding kunnen beloven? Namelijk dat je geen zelfmoord pleegt voor je alles geprobeerd hebt, ik bedoel echt alles! Gaande van creatieve therapieënnaar mailcontact naar medicatie en dergelijke meer. Je hebt niets te verliezen met te proberen!

Ik hoop dat je je snel beter zult voelen!

Groetjes
Lot

Reageer