Snel geld verdienen als puber

  • 8 April 2013
  • 37 reacties
  • 134610 Bekeken


Toon eerste bericht

37 reacties

Oppaswerk! Ik ben 17 jaar en ik verdien 7,50 per uur! Dus dat is echt veel voor mijn leeftijd en ik hoef niets te doen.
Geduld, Krantenbaantje, Klusjes, Cupcakes verkopen?,.
zoude wij mss ook moge wete hoe die site noemt? :/


Tekst aangepast door De Kindertelefoon. In een quote werd verwezen naar een site, die door De Kindertelefoon als onbetrouwbaar is beoordeeld. De oorspronkelijke post was om die reden dan ook al verwijderd.
Ik zou iets doen dat zou aansluiten op mijn interesses.
Badge +1
Model worden, ik verdien zo €150,-
Model worden, ik verdien zo €150,- Maar niet iedereen kan model worden. Want je moet fotogeniek zijn, en mooi.

Wat je ook kan doen is dingen kopen en verkopen. Ik weet wel van sommige mensen dat zei daar best veel geld mee verdienen.
Er bestaan websites waarbij je enquêtes kan invullen, reclame kan kan kijken en mailtjes kan lezen voor geld. Ik weet niet precies hoeveel je daarmee verdient, maar het is in ieder geval wat. Andere suggesties:
- kranten bezorgen
- in de supermarkt werken
- babysitten
- honden uitlaten

Veel succes!
Oh ja, en je aanmelden bij een reclame bureau. Met meespelen in een reclame verdien ook heel goed. Je hoeft er niet mooi voor te zijn als voor een model, maar het is toch goed verdiend.

• Galaxy
Geen idee ik zoek ook naar mogelijkheden
Badge

Er zijn veel opties op internet, meestal dit freelancewerk, het is legaal, er zijn niet zulke strikte verplichtingen als bij een reguliere baan, er is copywriting, er is een ontwerp, er is een redactie, er zijn ongebruikelijke opties , zoals het bewaken van shares

Badge

Bericht aangepast door De Kindertelefoon wegens forumregel 9.

Een andere manier om snel geld te verdienen is via online gokken, maar je moet er wel mee uit kijken want het kan verslavend zijn. Meestal moet je 18 zijn (deel van tekst verwijderd door De Kindertelefoon) Of je kunt samen met een volwassene spelen. Als het om een bedrag van 60,- euro gaat dan moet dat je wel redelijk snel lukken, ik heb afgelopen weekend al 40,- verdiend via roulette. Als je niet weet hoe de spelletjes werken kun je het heel gemakkelijk op YouTube opzoeken.

Badge +1

Ik denk dat hij het geld al heeft🤨😂

Reputatie 5
Badge +8

Ik denk dat hij het geld al heeft🤨😂

Ik hoop het voor hem, na 8 jaar haha

Reageer