Snel geld verdienen als puber

  • 8 April 2013
  • 36 reacties
  • 135486 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo iedereen,

Ik denk dat iedereen snel geld wilt verdienen.
Maar hoe verdien je nou snel geld?
Ik ben nu bijvoorbeeld aan het sparen voor iets waar ik nog 60,- euro voor nodig heb.

Zet in deze discussie neer hoe jij snel zo veel geld bij elkaar krijgt.

36 reacties

Ik heb geen manier voor snel geld verdienen, maar je kunt een dienst op het internet beginnen (zoals websites designen). Of je begint (fan)sites over dingen en staat daar commerciële reclames toe. Dat verdient bakken met geld heb ik wel eens gelezen.
Als geld verdienen nou eens simpel was,
Tja, dan was ik misschien wel rijk.
Neeh, (:

Maar om geld te verdienen;
-Klusjes doen
-Op kinderen passen
-Honden uitlaten
-Krantenwijk
-Bij een supermarkt werken -Alsjeoudgenoegbent-
-Schoonmaak
-Hotel -Helpenmethetklaarzettenvantafels- -vakantiebaan-
-Bij een boederij, de dieren verzorgen
-Bij Groenten/Fruit teler vragen om werk, -onkruidwieden etc- -fruitseizoen-

Geen geweldige opties,
Maar mensen die ik ken doen allemaal dat soort dingen voor de kost.
En in mijn woonplaats zijn zulke opties mogelijk. (:
x
Voor 60 euro zou ik (voor een deel) mijn ouders lief aankijken, haha. Voor de rest wat Ongemakkelijk zegt, alleen is dat vooral voor 13/14+, en ik weet natuurlijk niet hoe oud je bent. Als je jonger bent dan dat is het gewoon wachten tot je verjaardag, lijkt mij.
Mijn ouders gaan sowieso niet bijbetalen. Ik heb laatst nog geld voor iets gevraagd. Heeft iemand nog leuke ideeën?
@lol Ik ben best wel goed in websites desingen. Maar hoe ga ik dit promoten zodat mensen naar mij toe komen?
Maak reclame !! Maak leuke briefjes en hang ze op ofzo , of ga klusjes doen , is misschien niet superleuk , maar je verdient wel geld , niet veel , maar als je genoeg klusjes doet , het je Zeker wel wat :) maar probeer creatief te zijn en kom met leuke ideeën !! Veel succes ! 

Toedelzz 
zelf werk ik bij 3 verschillende bedrijfjes als licht/geluids technicus en hiermee verdien ik gemiddeld 50 per klus. Ik geef wel toe dat het zwaar werk is. Als ik je een tip mag geven zou je eens moeten zoeken naar iets wat je leuk vind om te doen en wat je later zou willen gaan doen als je hiermee een baantje ergens kan krijgen en je kunt bij een groter bedrijf komen dan keer jener ook nog veel van en je verdient ook nog goed..


gr. Mike
GEEN PROSTIETUTIE
*prostitutie .hahha . wordt gwn drugsdealer xD . hahah neei hoor ik zou t echt niet weten t enige wat echt snel geld opleverd zijn prostitutie en dealen maar dat is niet goed dusjaah 😛
Om geld te verdienen kun je ook bijvoorbeeld (...) doen, hier krijgje betaald voor het lezen van mailtjes en het meedoen aan onderzoeken, heel veel krijg je er niet voor maar een paar tientjes per maand is toch altijd mooi meegenomen? Om lid te worden doe dat dan viadeze link!
Iedereen zou wel snel geld willen verdienen (en veel), helaas gaat dat niet en moet iedereen voor zijn eigen geld WERKEN.
Neem een krantenwijk, ga ergens in een restaurant afwassen, ga honden uit laten, er zijn genoeg dingen die je kunt doen, ongeacht hoe oud je bent!
Succes!
nou die sites zou ik niet doen
wat ik doe om geld te verdienen is werken en als ik wat vrijetijd heb poker ik verdiend goed maar ik kan je het niet aanraden je hebt er namelijk hersens, mensenkennis, dicipine en geduld voor nodig niet voor iedereen weg gelegt dus
hey,
dealen is een goede om snel geld te verdienen maar is moeilijk om in die wereld te komen of eruit te gaan, en sws niet echt ehm goed, prostitutie laat ik maar:-| . Maar online geld verdienen is zeker een goede. Als je veel geld wilt verdienen en redelijk snel is affiliate marketing een goede. Simpel gezegt: je promoot iemands product op jouw site. Via bijv. paypro kan je zien wat de verkoopprijs echt is, en wat de commissie (wat jij daadwerkelijk krijgt) is. Het nadeel hiervan is dat je afhankelijk bent van de hoeveelheid mensen die je site bezoeken en daadwerkelijk op de affiliate link klikken en wat kopen bij de verkoper. En de enige echt goede manier om mensen naar je site te krijgen is via webklik een pakket te kopen zodat je een eigen domein hebt en hoog komt te staan bij google en dat soort zoekmachines. Startpagina is de bekendste die dit doet. Bijna alle links zijn affiliate links waarmee hun geld verdienen als jij wat koopt via die link.
Als je een vraag hebt vraag maar, ik ben thuis in deze wereld.
lijkt me nog al luguber wat je verteld geafkt
Zou ik wel willen, maar FF een ding er staat geen link...
Kan je m er bijzetten??
Hhmmmm gratis geld........
Lijkt me iets te mooi om waar te zijn..........
Ik heb een oma die maar 1 kleinkind en een aardig pensioentje heeft;)
Gewoon een kranten baan nemen ;)
Succes!
Krantenbaantje is idd het makkelijkst ja :D

-Domuh ❤
kind krijg wat meer zakgeld :DDD en dan wordt je rijk
Ik heb geen manier voor snel geld verdienen, maar je kunt een dienst op het internet beginnen (zoals websites designen). Of je begint (fan)sites over dingen en staat daar commerciële reclames toe. Dat verdient bakken met geld heb ik wel eens gelezen.

Ja dat is ook heel makkelijk om te doen.
Folders rondbrengen. Je kunt ervoor tussen de 28-50 euro per maand mee verdienen. (Of meer)
Bijbaantje xD
misschien zit nog wat leuke baantjes tussen:
- helpen bij een bejaardentehuis
- helpen bij een dierenasiel
- krantenwijk
- oppassen
- klusjes doen enz


Hoe heet die site?

Tekst aangepast door De Kindertelefoon. In een quote werd verwezen naar een site, die door De Kindertelefoon als onbetrouwbaar is beoordeeld. De oorspronkelijke post was om die reden dan ook al verwijderd.

Reageer