Vraag

14-jarig meisje zoekt werk.

  • 15 December 2020
  • 4 reacties
  • 162 Bekeken

Badge

Hoihoi iedereen!

Ik ben een 14-jarig meisje en ben op zoek naar werk. Het liefst iets met paarden want daar ben ik heel graag mee bezig maar mag ook wat anders zijn zoals bijvoorbeeld een kleding winkel of dergelijke.

Krantenwijk of oppassen sowieso niet, ik vind dat niet echt bij mezelf passen. €100/€150 per maand vind ik genoeg. 

Ik ben namelijk heel erg veel aan het sparen voor een eigen paard want moet het natuurlijk ook kunnen blijven betalen. Ik ga geen paard kopen voor even maar wel voor het leven!🥰 

Ik hoor graag of iemand iets tips heeft voor het soort werk dat ik kan doen.

Met vriendelijke groet,

K.

 

Tekst aangepast door De Kindertelefoon nav forum regel 6: plaats geen persoonsgegevens


4 reacties

Hey

Via via gaat het hem sws niet worden, dan kom je toch een beetje in de buurt van contactgegevens uitwisselen enzo. En dat mag niet.

Daarbij ga ik er vanuit dat je zelf al een hoop hebt gegoogled en gezocht naar werk. Wij kunnen ook niet meer doen dan dat. Ik ga er vanuit dat je op paardrijden zit of wel is op een manage komt? Dan moet je daar ook zijn als je wilt werken met paarden, vragen of je iets kan doen. Verder is 14 gewoon een jonge leeftijd, dan is een echte baan in een winkel (naast misschien vakkenvullen) gewoon lastig. 

Reputatie 3
Badge +2

Op 14-jarige leeftijd is het sowieso moeilijk werk vinden want je mag niet in een supermarkt winket of restaurant werken. De wet heeft de leeftijd van 15 jaar daarvoor vastgelegd. Bovendien mag vanaf je 16de levensjaar pas in de avond werken, dus dat is lastig doordeweeks als je school hebt. 

Wat ik zou proberen is op zoek gaan naar een kennis of Buren om klusjes te doen in ruil voor een beetje geld. Je betaald dan ook geen belasting. Je kan altijd ook nog klusjes gaan doen op een mange aangezien je van paarden houdt. Veel succes! :)

Van de vis eierspecialist voor op zaterdag bij een kippen boer is dat. Gwn dmen en vragen of ze werk kunnen aan bieden

 

Reputatie 5
Badge +6

Hallo, 

€100-150 gaat em ook niet worden he, dat is loon voor iemand van 16/17, meer €30/40 per maand, verder zijn alle tips hierboven ook goed,

-flopflop13 

Reageer