Vraag

Onzin

  • 8 September 2018
  • 8 reacties
  • 114 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Heel mijn hoofd zit vol met onzin en dingen waar ik niet over wil denken en die me verdrietig maken.
Ik voel me fucked up, ongelukkig en er zit geen positiviteit meer in mij.
Weet iemand hoe ik tot rust kan komen, mijn hoofd leeg kan maken of weer positief kan zijn?

8 reacties

Hmm,

Wat dacht je van meditatie?
Dat schijnt veel mensen te helpen.

Proberen kan geen kwaad.
@MAII heb ik al geprobeerd, mij lukt het helaas niet goed. Misschien doe ik het niet goed, dat kan natuurlijk ook maar ja...
weet niet of je meisje op jonge ben maar als meisje meschien aan je clitoris vrijven en vingeren daar van vergeet ik me zorgen en al jongen kan je met je piemel spelen bijvoorbeeld aftrekken of porno kijken door dit kan je meschien geil worden echt meen het als ik me zelf streel aan me borsten en er in knijp en er aan zuigt en likt en aan me clitoris zitten en me zelf vingeren en seks bewegingen maken tijdens het vingeren en na denken en fantaseren over seks word ik kappot geil van dan vergeet ik al me zorgen ik doe het best vaak omdat ik dan even me zelf kan verwennen na veel stres dan verdien ik wel wat lekkers??
wat ik doe is eigenlijk op zon moment, hardlopen
@Ronald2001 ik let op mijn ademhaling en probeer aan positieve en leuke dingen te denken.
goedzo! ja ik weet eigenlijk alleen hardlopen en muziek luisteren
Hoi

Misschien helpt het om al de dingen die in je hoofd zitten, op te schrijven. Je voelt je vaak opgelucht als je je gedachten een plaats hebt kunnen geven.

Erover praten kan ook helpen. Je kan praten met iemand in je omgeving, of met de KinderTelefoon. Daar kunnen ze ook naar je luisteren, en met je praten over waar je mee zit.

Zoals @Maii en @Ronald2001 zeiden, zijn meditatie en hardlopen goede opties. Meditatie werkt het best als je eerst rustig bent. Je zou bijvoorbeeld eerst kunnen gaan hardlopen, even iets lezen, en dan, als je rustig bent, proberen mediteren.

Voel je je vaker zo ongelukkig? Misschien ben je geholpen met een gesprek met je mentor of de huisarts. Op school kan de leerlingenbegeleiding je leren omgaan met deze gedachten. Je huisarts kan je doorverwijzen naar een psycholoog.

Groetjes
Kenshin
Komt mij heel bekend voor bij mij komt dit door add maar daar kunnen veel redenen voor zijn wat je er aan kan doen is iets doen wat je leuk vind om te doen en waar je door ontspant

Reageer