Skip to main content

in het kort ik ben vekracht 3 maanden geleden ik ben gepest van groep 3 tm/ 8 school verwisseld getraumatizeerd door het peste een heel gevoelig ik heb all heelang  oor problemen  ik snij mezelf ik ga het gewoon doen ik ben klaar om een brief neer te leggen als de komende de week na de kerst vakantie niet goed gaat ik ga deze sh niet meer doen…

 

 

doei ik hoop dat ik je nog zie ooit als ik nog leef

Tjeetje, bericht in de check,,,,,

 

chat nu met www.113.nl.  ! 
 

Mij_Niet_Gezien 


hey,

Wat heftig zeg :(

Weet dat er hulp beschikbaar is. Dit kan iemand uit je omgeving zijn zoals je ouders, vrienden, mentor etc. Of bijvoorbeeld je huisarts.

Je kunt ook gratis en anoniem bellen of chatten met 113 zelfmoordpreventie. Het nummer is: 0800-0113

Sterkte!

 

joeeee


ik heb net met 113 gechat


Top! En???

 

Mij_Niet_Gezien 


ze gaven me site Via centrumseksueelgeweld.nl

 


Misschien een goed idee om eens op die site te kijken? Daar werken hele goede en lieve mensen die jou misschien verder kunnen helpen


gedaan alleen was niet chat of bellen ofzo

 


Je kan vandaag vanaf 20:00 uur met ze chatten. Misschien kan je dat proberen 


k

 


lieve @boywithdamage . wat een heftig verhaal. lieverd, jij gaat NU chatten of bellen met de kindertelefoon of 113!! 

 

pleeg alsjeblieft geen zelfmoord!! het word er echt niet beter van , geloof me! Je familie zou van streek zijn, je vrienden, je klasgenoten, je buren, heel nederland zou verdrietig zijn als je dit doet! geloof me, er zullen echt goede momenten in het leven komen.


Als je dit leest, laat me alsjeblieft weten hoe het met je gaat en of je nog leeft! 

ik ben er voor je!

liefs emma


ik leef nog maar ik weet niet zeker off ik nog leef aan het einde van de maand


ik maak me meer zorgen om mijn andere vriend die ook slachtoffer was ik bedoel hij probeerde daarvoor zich zelf all op te hangen dus ja hij neemt deze klap iets groter dan mij


Omg dat moet vreselijk zijn geweest. Pls laat je helpen. Ik ben het eens met @emmaa .  Blijf bij ons en ik hoop dat jij en hij weer kracht en zin vinden. Goed dat je er bent en hier je verhaal doet! 

Sjammetje xxxx


ik ben insane aan het gaan hoe weet ik dat? meeste van julie hebben warschijnlijk wells geprobeert jezelf te snijden is all moelijk maar steken lukt gewoon niet je maakt gaatjes geen bloed ofzo maar het enge is mij lukte het met plastic bot ik stak mezelf in mijn arm vaak dus ja dat is de reden waarom ik insane ben


Hoi @boywithdamage ,

 

je hebt serieus hulp nodig, je 'schreeuw om hulp” als ik het zo mag noemen moet serieus worden genomen en ik denk dat het beste voor jou is dat snel met iemand die daar verstand van heeft in contact komt.

Wachten tot je morgen naar de huisarts kan of bijvoorbeeld op school met je mentor kan praten lijkt me te ver weg. Je voelt je slecht op dit moment.

Er zijn mogelijkheden om nu, op dit moment iets in gang te zetten, zodat je vandaag nog hulp krijgt. Zeker als je over jezelf zegt dat je ‘insane’ bent.

 

Contactmogelijkheden zijn hierboven al vaker genoemd, maar voor de volledigheid hieronder een lijstje met contactmogelijkheden incl. verwijzing naar de website waar de info vandaan komt en waar ook nog meer info staat:

 

Direct hulp nodig?

  • Bel uw huisarts of diens vervanger. De huisarts verwijst u zo nodig naar de crisisdienst.
  • De Luisterlijn (088 0767 000). Dag en nacht bereikbaar voor een luisterend oor.
  • 113 zelfmoordpreventie (0800-0113): eerste hulp bij levenspijn, 24 uur per dag. Voor mensen die denken aan zelfdoding.
  • In een noodgeval belt u 112.

Informatie over een ernstige psychische crisis vindt u op Thuisarts.nl.

 

bronvermelding https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/psychische-klachten/psychische-crisis

--

in noodgevallen kun je dus ook gewoon 112 bellen en dan zal de politie je verder helpen om in contact te komen met een gespecialiseerd iemand, denk ik

 

Iig heel veel sterkte en ik hoop op betere tijden voor jou en die vriend waar je over schreef

 

Gr. MickeyMouse

 


@boywithdamage ik vind dit wel heel erg heftig om te lezen.

Kun je misschien uitleggen wat er is gebeurd? Als je dat niet wilt hoeft dat niet hoor. Maar dan kan ik je beter helpen

je zit in een heftige situatie, en ik denk dat je hier zeker met mensen irl over moet praten. Vertel dit alsjeblieft aan iemand praat er met mensen over!! Want dit is echt niet oké!

doe jezelf alsjeblieft geen pijn! 


ik maak me meer zorgen om mijn andere vriend die ook slachtoffer was ik bedoel hij probeerde daarvoor zich zelf all op te hangen dus ja hij neemt deze klap iets groter dan mij

Ben er voor elkaar, jij en je vrienden, be there! 
 

zij kunnen het ook lastig hiermee hebben, PRAAT EROVER!!!? 
Mij_Niet_Gezien 


Hi @boywithdamage 

Wat goed dat je steun komt zoeken en dat je met iemand wilt praten. Je zit echt in een moeilijke situatie, Heel goed om daar hulp bij te zoeken! Een goede stap die je al zet hier!

Wat vervelend dat je met zelfmoord gedachtes zit. Knap van je dat je je gevoelens hier op het forum deelt en dat je je best doet om hulp te zoeken/krijgen. Mocht je het fijn vinden om je verhaal anoniem te delen dan kun je ook elke dag van 11:00 tot 21:00 met De Kindertelefoon bellen (0800-0432) of met ons chatten. Ook kan je voor hulp of ondersteuning contact opnemen  met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl.

Sterkte en groetjes Finn,

De Kindertelefoon


bedankt iedereen


@emmaa je bedoelt hoe ik vekracht ben?

 


Lees dit eens
 

Mij_Niet_Gezien 

geef nooit op, geloof in het leven! 


Reageer