depressief.

  • 12 November 2018
  • 3 reacties
  • 85 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
hey.. k ben een meisje van 13 jaar en ik voel me al een hele lange tijd zo fucked up al 6 maanden of ietsjes langer. en heb vaak gedacht aan zelfmoord k heb mezelf ook gesneden en ik probeerde ook meerdere dingen maar soms denk ik gelukkig ben ik niet dood maar soms zit ik weer te diep in me gevoelens want ik heb vroeger veel mee gemaakt en dan zit ik de hele nacht te huilen en ik ben gewoon bang dat het nooit meer weggaat en wanneer ik misschien voor paar uurtjes even gelukkig en blij etc ben dan denk ik zo : ik mis die verdrietheid en eenzaamheid want ik wil altijd alleen zijn wanneer ik aan het huilen ben, want k ben het gewend omdat ik elke dag huil en over alles nadenk. ik heb geprobeerd te praten met vriendinnen en hun zeggen maar "awh het komt goed" "niet jezelf snijden" en dat soort dingen maar dat helpt me echt niet hoor want hun weten niet hoe ik me voel en ik heb het sinds paardagen geleden aan me moeder vertelt en verder weet ik nog steeds niet wat ik moet doen 🤕.

3 reacties

hey,
goed dat je hier je verhaal komt vertellen.

dat jij het tegen vriendinnen hebt verteld is erg knap, misschien weten ze niet hoe ze ermee om kunnen gaan. je zou misschien vaker wat dingen met ze kunnen doen, naar de stad/shoppen of gwn afspreken, dan worden je gedachtes ook meteen afgeleid.

je moeder kan je ook misschien help door bijvoorbeeld op de momenten dat jij echt er helemaal doorheen zit je even naar je moeder kan ermee kan praten enz. en zij kan je helpen het tegen andere te zeggen.

wat je zou kunne doen is naar je huisarts/dokter gaan en je verhaal daar doen, deze kan je weer doorverwijzen naar een psycholoog en die zijn hier gespecialiseerd in en kunnen jou misschien helpen hiervan af te komen
isgoed ik ga het proberen , dankjewel
Hoi

Wat heftig dat je je zo voelt. Zoals Ronald2001 zei, kan je terecht bij de huisarts. Je huisarts kan, net zoals je mentor op school, naar je luisteren. Daarna kunnen jullie samen bekijken welke stappen jullie kunnen ondernemen.

Je kan altijd terecht bij de KinderTelefoon. Daar kan je anoniem je verhaal doen, en krijg je vast wat nuttig advies mee. Het kan ook helpen om, als je je heel naar voelt of de neiging krijgt om jezelf pijn te doen, contact op te nemen met 113. Ook daar is er altijd iemand bereid om naar je te luisteren.

Groetjes
Kenshin

Reageer