Sticky

Praat met De Kindertelefoon

  • 1 October 2018
  • 0 reacties
  • 6232 Bekeken

Badge +4

Op dit forum lees je reacties van anderen waarin je je misschien herkent. Ook kan je je eigen verhaal of vraag plaatsen. Wij hopen dat dit jou helpt.

Wil je graag met iemand praten?
Bij de Kindertelefoon kun je natuurlijk ook terecht voor een gesprek met een getrainde medewerker, via telefoon of chat. We zijn er voor alle kinderen en jongeren tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je hoeft dus niet te vertellen hoe je heet en wie je bent. We weten dat het soms lastig is om over iets te praten. Dat is niet erg. We helpen je daarbij. Praten lucht op, echt!

Chat of bel naar 0800-0432 (gratis), dit kan elke dag van 11.00 tot 21.00 uur.

Wil je met een leeftijdsgenoot praten?
Je kunt elke dag van 18.00 tot 20.00 uur met een jonge vrijwilliger chatten. Dit zijn getrainde vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar oud.

 

Terugkomchat

Elke dag van 18 tot 20 uur.

Sinds kort is het mogelijk om een paar keer met ons te chatten over hetzelfde onderwerp, zonder dat jij opnieuw jouw verhaal hoeft te vertellen. Denk jij dat één gesprek misschien te weinig is voor wat jij aan ons wilt vertellen? Misschien word je gepest, twijfel je of je op jongens of meisjes valt of voel je je niet veilig thuis. Bij de terugkomchat vertel je ons in twee of drie gesprekken wat jou bezig houdt en denken wij met je mee. We gaan dieper in op waar je last van hebt, waar je op hoopt en wat je graag anders zou willen. We vinden niks gek.

In jouw account wordt in overleg met jou wat informatie opgeslagen. Op die manier hoef je volgende keer niet weer hetzelfde te vertellen. Alles wat je zegt blijft tussen jou en De Kindertelefoon. Zou je dit eens willen proberen? Neem dan een kijkje op www.kindertelefoon.nl/terugkomchat voor meer informatie.

 

113

Denk je aan zelfmoord en is De Kindertelefoon niet open, dan kan je contact opnemen met 113 via telefoon (0800-0113) en chat ( www.113.nl). 

 

Soms kan het spannend zijn om ergens over te praten. Wil je liever eerst iets meer informatie over een onderwerp? Kijk dan bijvoorbeeld eens op onze pagina’s over liefde en seksualiteit, pesten of geweld.

 

 


Dit topic is gesloten