Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

verslaving durüm döner

  • 14 december 2018
  • 4 reacties
  • 250 Bekeken

Badge
Waza peeps,

ik heb de laatste paar maanden een verslaving ontwikkeld aan durüm döner. Het is een heel groot probleem geworden voor mijn gezondheid, de dokter heeft gezegd dat ik atherosclerose heb en dat mijn levensverwachting niet lang meer is. Kunnen jullie mij verwijzen naar een afkick kliniek voor durüm döner.

Alvast bedankt,
MVG durumhentai

4 reacties

@durumhentai
als je al bij je dokter bent langsgegaan lijkt het mij dat hij al met jou gekeken heeft naar oplossingen zoals een afkick kliniek?
daarnaast misschien een tip om het minder te bestellen..
Badge +1
Sorry maar ik geloof je niet echt
Badge
Sorry maar ik geloof je niet echt
Ik ben diep teleurgesteld in de samenleving, jullie waren mijn enige hoop. De dokter vertelde me dat ik nog 13 uur te leven heb. Natuurlijk ga ik die 13 uur volledig toewijden aan de döner. Dank jullie wel voor de hulp.
Dit was het. :)

durumhentai
Hey durumhentai

Wat zwaar om te horen dat je nog maar dertien uur te leven hebt. Goed om te horen dat je je laatste uren toe zal wijden aan iets wat je zo nauw aan het hart ligt.

Als je tussenin een momentje vindt om aan de toekomst te denken, zou je op papier kunnen zetten wat voor afscheidsdienst je graag zou willen. Lijkt het je bijvoorbeeld gezellig om al je familieleden die naar de dienst komen dürum te serveren? Zo ja, zorg je er best voor dat dat gecommuniceerd wordt naar je nabestaanden die jouw afscheid onder hun zorg zullen nemen.

Vaarwel, durumhentai. Ik hoop dat je tevreden bent van het leven dat je geleid hebt. Hopelijk heb je, ondanks dat dit je dood werd, voldoende dürums naar binnen kunnen werken. Het ga je goed, vriend.

Groetjes
Kenshin

Reageer