Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Verslaafd aan amfetamine?

  • 14 januari 2019
  • 2 reacties
  • 148 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hi,
Ik ben een meisje van 16 en ik heb een eetstoornis. Ik honger mezelf uit omdat ik graag slank wil zijn, maar ook omdat ik een soort sadistisch genot ervaar als ik uithonger. Om wel mijn dagelijkse dingen te blijven doen desondanks ondervoeding gebruik ik amfetamine voor de energie, oxycodon tegen de pijn en oxazepam om 's avonds in slaap te vallen. Dit is echter wel lastig te financieren met een klein bijbaantje.
Heb ik een probleem?

2 reacties

Reputatie 6
Badge +13
Hi Flora Co.

ik denk dat je zelf ook wel weet dat je een probleem hebt.

Ik bedoel je noemt zelf al wat dingen op, zoals te weinig eten, geen energie hebben, amfetamine, pijnstillers en oxazepam gebruiken en daardoor wsch ook in de financiële problemen komen. Misschien zelfs daardoor wel in de criminaliteit komen als je pillen nodig hebt en geen geld. Dan ligt diefstal enzo ook op de loer om alles te kunnen betalen.

Kun je er thuis over praten of op school bij een mentor of vertrouwenspersoon of met jouw huisarts. De huisarts heeft sws verstand van alle medische dingen.

Je kunt bellen, chatten, mailen of appen met MINDKorrelatie. Neem eens een kijkje op hun site:
https://mindkorrelatie.nl

Je kunt ook bellen of chatten met de Kindertelefoon:
https://www.kindertelefoon.nl/chatten-of-bellen/

Ik hoop dat je hier iets mee kunt.

Groetjes,
M&M's
Reputatie 3
Badge +6
Waarom wil je zo graag slank zijn? Een normaal postuur is toch ook prima.
Als je denkt dat jongens alleen op slanke meiden vallen, kan ik je vertellen dat dat niet klopt. Te slank kan voor sommige jongens een afknapper zijn.
Misschien is het handig als je met je huisarts gaat overleggen , hoe je weer in een normaal eetpatroon kan komen zonder alle pillen. Dat schilt je ook een hoop geld en dan kan je daar iets leuks van doen.
Succes!

Reageer