Kan niet stoppen met verboden medicijnen in te nemen

  • 6 December 2020
  • 5 reacties
  • 255 Bekeken

Badge +4

Kan niet stoppen met verboden medicijnen in te nemen, Of met andere dingen, was er mee begonnen toen ik depri werd zie andere topics, Maar heeft iemand een idee om te stoppen weet het niet meer


5 reacties

Hey!

 

Wat lastig dat je niet kunt stoppen met het innemen van verboden middelen!

Ik vind het wel super dat je zelf al aan de alarmbel trekt, want het blijven nemen van zo’n middelen kan tot gevaarlijke situaties leiden, en het feit dat je dit zelf al doorhebt is een goede eerste stap.

Is er iemand die weet dat je dit doet?  Het zou je misschien kunnen helpen als je er met iemand over praat, en die persoon bv. samen met jou ervoor kan zorgen dat je niet meer aan die middelen kunt. Ik ken de precieze oorzaken niet, maar het is ook belangrijk de oorzaak van je verslaving -hier depressieve gevoelens- aan te pakken, vaak wordt de drang naar verboden middelen dan ook wat minder. Heb je daar iets van hulp bij?

 

Ik denk dat het een goed idee is eens contact op te nemen met de Druglijn. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met drugs, verboden middelen en verslaving te maken heeft, en kunnen je misschien wat betere tips geven.

 

Succes!

Groetjes

Lot

Badge +4

Maar als ik bel is dat privé en geven ze dan geen info door van mij?

Maar als ik bel is dat privé en geven ze dan geen info door van mij?

De druglijn is anoniem, ze kunnen dus geen gegevens doorspelen, daar hoef je niet bang voor te zijn, het werkt een beetje zoals de KinderTelefoon.

Badge +4

En is het wel handig dat ik hun bel omdat ja moet ik dan ook door geven bijv dat ik gehandeld heb enz

De druglijn werkt volledig anoniem. Zij zijn juist in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat mensen met dit soort zorgen ergens anoniem en veilig terechtkunnen. Als je niet overtuigd bent kun je eerst eens met hen chatten of bellen om deze vraag te stellen voor je over het effectieve probleem begint.

Reageer