Skip to main content
Hee mensen,



Ik eet graag rauwe pasta; Want het is erg knapperig, en als je erop kauwt proeft het naar pasta. (no shit sherlock)

Mijn voorkeur ligt persoonlijk bij spaghetti want dan kan je het eten als 'zoute krakelingen sticks' (google het ).

Ik eet het niet echt vaak maar als we rauwe pasta hebben, pak ik vaak wel een handje of 2/3 handjes vol.

Is dit raar?



Ik zie het persoonlijk niet als een verslaving, want ik kan makkelijk zonder, maar als we het hebben eet ik het graag. Je kan het vergelijken met dat je bijvoorbeeld wel eens een zak chips openscheurt.

Je weet dat het niet goed voor je is, en je kan ook makkelijk zonder, maar je hebt het nu, en het is overigens lekker, dus waarom niet?!



Maar nu ik dat best veel gegeten heb vandaag, heb ik een rare smaak in mijn mond die niet meer weggaat.

En een raar gevoel in mijn maag, is het werkelijk slecht voor je?



Naar de huisarts gaan vind ik onnodig, maar nu ik wel voor het eerst dat gevoel heb vraag ik me wel af wat er is.





Elle
*waits patiently*
Hoi Elle,



Rauwe pasta is niet giftig en niet slecht voor je. Dat rare gevoel in je buik komt waarschijnlijk omdat het moeilijk verteerbaar eten is. Als je dit gevoel in je buik wil voorkomen moet je er dus niet te veel van eten per keer.
oeps er ging iets mis
Hi Elle



Bij het koken van pasta neemt de pasta water op, zodat die zachter en makkelijker te verteren wordt. Ongekookte pasta lijkt niet schadelijk te zijn voor de gezondheid, maar kan op je maag liggen. Zoals RainbowGold aanraadde, lijkt het me goed om niet teveel ongekookte pasta per keer te eten.



Groetjes

Kenshin

breek de pasta in stukken en rol het op als joint


Eerlijk, Nu wil ik dit ook eens proberen


Reageer