hoihoi ik denk dat ik verslaafd benToon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 1
Badge +1

Ik speel ook Minecraft soms maar eigenlijk boeit het niemand wat ik doe, dus gelukkig maar. Alhoewel, het scheelt denk ik wel dat ik een jongen ben.

ik wou graag aan jullie laten weten dat het pest gedraag nog steeds niet is op gehouden ik ben nog steeds hier super deprie over. ik speel nu veel vaker fortnite ik speel het bijna 5 uur ofzo fortnite daarnaast nog steeds roblox en minecraft maar ik denk dat het onderhand wel een echte verslaving is…

;~;

Hoi!

Ik ben een meisje van 14, en ik begrijp je goed. Ik speel zelf ook regelmatig games, zoals Star Stable (Ja, help) en Sims 4. Ik schaam me ervoor, omdat Star Stable een spel is voor meisjes van 8 jaar ofzo. (Ik heb daar ook wat vrienden van mijn leeftijd) 

Mijn vrienden weten dus ook niet dat ik dit doe en soortvan verslaafd ben :(

Ik zou het zo laten, want dit ben jij toch?

Veel succes!

X Miel

Hallo XxCooleMeisjeXDxX :) 

Ik snap niet waarom ze je pesten omdat je gamed. Er zijn genoeg meisjes die gamen en sommige meisjes zijn zelfs beter dan de gemiddelde jongen qua games dus geslacht zegt niks.

-Dr8gon99

Reputatie 1
Badge

makker zolang je dragon maid profiel foto hebt zit god altijd bij je

 

Badge

Is echt niet erg hoor ik ben ook nog al verslaafd aan roblox😄

Hoi Anonymouse ik speel ook graag roblox of minecraft en ook wel toca boca en ben een meisje dus ik wil even zeggen je bent niet de enigen🙂 (wordt niet gepest)

Reageer