Vraag

Voel me niet thuis

  • 6 April 2024
  • 2 reacties
  • 74 Bekeken

Hoi, ik zit nu de laatste jaren thuis in een best wel vervelende situatie. Mijn moeder heeft een keer mijn telefoon in mijn buik geduwd wanneer ik dreigde mijn oma te bellen over de thuissituatie. Daarnaast heeft ze een andere keer toen ik het weer probeerde mij in de houdgreep gehouden een letterlijk vastgegrepen. Ik kan het niet meer en weet gewoon niet meer wat ik moet doen. M’n moeder is heel manipulerend en zorgt ervoor dat niemand mij ooit erover geloofd.  Ze staat soms opeens om 1 uur s’nachts boven me bed alleen maar tegen me te schreeuwen. Daarnaast ben ik 15 en mag ik mijn telefoon helemaal niet gebruiken, nooit niet. Ik wil niet meer en ik kan niet meer


2 reacties

Reputatie 7
Badge +5

Hi @anoniemegurrrll!

Lastige situatie.. Goed dat je hier om advies vraagt! Wat je moeder doet is idd niet oké en ik snap dat je dit niet meer wil. Misschien durf je een keer met een vertrouwenspersoon op school te praten over je thuissituatie? Of met je mentor? Want het lijkt me wel goed voor je om er met iemand over te praten zodat je hulp kan krijgen hierbij en je mentor of een vertrouwenspersoon kunnen je ook bij dit soort dingen goed ondersteunen. Denk je dat je dat durft?

Je kan ook contact zoeken met https://veiligthuis.nl/ voor tips en je kan een keer bellen of chatten met https://www.kindertelefoon.nl/ voor advies.

Sterkte en liefs van mij <3

Reputatie 3
Badge +1

Hoi anoniemegurrrll,

 

Heel goed van je dat je dit vertelt! Je zit in een nogal lastige situatie zien we. Onthoud dat je er niet alleen voor staat. Je kunt met De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wil delen of samen met de Kindertelefoon wil kijken hoe je je situatie kunt verbeteren. Nogmaals heel goed van je dat je dit durft te vertellen!

Veel sterkte!

 

Emma, (De Kindertelefoon) 

Reageer