Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Ruzie over alimentatie maar wil fulltime bij vader

  • 2 februari 2019
  • 1 reactie
  • 37 Bekeken

Badge
Op het moment hebben mijn ouders flinke ruzie over alimentatie, mijn moeder wordt geleid door haar emoties en vraagt alleen veel omdat ze mijn vader failliet wil. We hebben nu een co-ouderschap maar ik wil full time bij mijn vader wonen, kan mijn moeder dan nogsteeds zoveel geld van hem vragen? (komt neer op meer dan 1/3 van zijn loon en van haar eigen loon komt ze makkelijk rond.)

1 reactie

Reputatie 4
Badge +7
Hoi

Op het moment hebben mijn ouders flinke ruzie over alimentatie
Zwz 1 tip. Ga er niet tussen staan het is hun probleem. Ik kan begrijpen dat je graag wilt helpen. Maar dat kan niet het is hun probleem.

mijn moeder wordt geleid door haar emoties en vraagt alleen veel omdat ze mijn vader failliet wil.
Ga je hier van uit? Of heeft jou moeder dit gezegd?

We hebben nu een co-ouderschap maar ik wil full time bij mijn vader wonen, kan mijn moeder dan nogsteeds zoveel geld van hem vragen?
Volgens mij als je bij jou vader zou gaan wonen kan ze bijna tot niet geld vragen. Mijn vader krijgt voor de weekenden dat ik daar ben geen geld of zo.

komt neer op meer dan 1/3 van zijn loon en van haar eigen loon komt ze makkelijk rond.
Ik denk dat jou vader en je moeder daar een met iemand anders over zouden moeten praten met iemand die niks met jou vader of je moeder te maken heeft.

Je wilt bij je vader gaan wonen.
Heb je dit met hun al besproken?
Het zou kunnen zijn als je dat zou willen dat er een rechter betrokken moet worden om. Het duidelijk af te spreken. Als ik nu bij me vader zou willen gaan wonen dan moet er een rechter komen.

Ik heb er niet veel verstand van. Als je het precies wilt weten zou je het aan iemand moeten vragen die er gespecialiseerd in is.

Groetjes
Bella

Reageer