Vraag

Ruzie met ouders, gescheiden

  • 12 March 2023
  • 1 reactie
  • 30 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo allemaal.

mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 was en ik ben het eigenlijk niet anders gewend. Tuurlijk heb ik met alle  vier mijn ouders wel eens ruzie maar bij mijn moeder begint het echt erg te worden.

Mijn oudere broer is al bij mijn vader gaan wonen door mijn stiefpa (laten we mijn Stiefvader maar even Henk noemen). Henk had ruzie met mijn broer en liet mijn moeder kiezen tussen hun 2, zij koos voor Henk.

 

nu ben ik niet zo lang terug genezen verklaard na het hebben van Leukemie dus ik fiets weer veel. maar mijn elektrische fiets geeft vaak foutcode. Henk, (die overigens niet gespecialiseerd is in fietsen maar in brandalarmen etc) dacht dat hij het kon fixen met wat tairipjes. nou, wonder boven wonder ging hij vandaag weer kapot en werd ik geirriteerd, waardoor hij boos werd op mij en mijn moeder zijn kant weer koos.

 

ik wil nu eigenlijk een paar weken ofzo weg, maar ik wil niet bij familie zitten. die gaan dan zeggen waar ik ben en ik wil mijn moeder eigenlijk even laten voelen hoe het is zonder mij en haar bezorgd maken.

 

een tijdje terug sneed ik mezelf waarop zij boos werd toen ze erachter kwam, maar dat was ook haar enige reactie: boos. 

 

kortom, ik moet hier gewoon even weg.


1 reactie

Reputatie 2
Badge

Hey Black_Bird7

 

Ik vind het wel heftig dat je moeder steeds maar henks kant kiest. Maar ik snap dat je daarom ook weg wilt om je moeder lekker bezorgd te maken en het liefst niet bij familie ( geloof me ik heb het ook een keer gedaan, maar mijn ouders zijn niet gescheiden). Wat ik toen heb gedaan is een beetje op internet gezocht  ( samen met mijn broer ) en daar hadden we een klein hotel of beter gezegd motel kamer gehuurd. Het koste ons gelukkig 70 euro per persoon en per 2 dagen. Dus hebben we die voor 4 dagen gehuurd en afgewacht wat onze ouders zouden doen. ( niemand in de familie wist er iets van btw ). ( niet zo slim want nu was iedereen ongerust😅. Maar jawel na 1 dag al kregen we bezorgde appjes van onze ouders waar we uithingen. ( we hadden WhatsApp toen zo in gesteld dat je niet kon zien wanneer je online was of iets leeste ). Na 3 dagen zijn we terug gegaan en hebben we uitgelegd waarom we het hadden gedaan. Gelukkig gebeurde er verder niets ( behalve een boze tante ). Maar mijn tip is dus om bijvoorbeeld 1 iemand in de familie te informeren dat je weggaat en dan probeert ( misschien  ook met je broer ) iets te regelen. Hopelijk lukt het en heb ik je tenminste een beetje geholpen. En is straks weer rust thuis.

 

Cya jax

Reageer