Vraag

Mishandeling of normaal?

  • 21 March 2024
  • 3 reacties
  • 95 Bekeken

Hoi ik wil graag anoniem blijven vandaar mijn naam.

 

De dag dat ik nu in mijn bed lig, veel te vroeg is 21 maart 2024.

 

Ik ben hier omdat ik mij onveilig voel.

Ik ben gewoon thuis, ik wilde even niet eten en mijn ouders hadden het al 2x gezegd dat ik moest gaan eten. Toen zei mijn vader "ik tel van 3 tot 1..." en de rest kon ik al niet meer verstaan. Toen werd mijn vader uit het niets agressief en werd hij heel erg kwaad; ik rende super hard weg naar buiten; in die 3 seconden gebeurde er veel; Ik kreeg een trap, ik rende vervolgens nog harder weg naar buiten en was bang dat hij achter mij aan zou komen. Dat deed hij niet, hij werd opgehouden door het wijnrek dat hem in de weg stond. Toen heb ik in de tuin wat spullen omgegooid en ben ik gaan wachten; 10 minuten later: ik was toen een ladder aan het pakken (voor geen reden) Toen kwam mijn moeder en ze zei "Hier komen nu, hierrr" ik ben toen keihard weggerend naar de straat. Toen kwam ze uiteindelijk ook en ben ik gekomen. Ze was erg kwaad en schreeuwde naar mij dat ik me tas in moest pakken voor school en toen weg moest, haar zicht uit; want ik was volgens haar hun aan het treiteren. Ze riep toen  [20min geleden] in de stacaravan (waar wij nu wonen omdat ons huis verbouwd wordt) de volgende dingen naar mij: "Zeg je baan maar op, zeg hem maar op! Dan ga je weer eens trainen in plaats van..." "Vanmiddag was het lekker rustig, dat wil ik graag zo houden; Uit mijn zicht! Wegwezen!" "Ik ben helemaal klaar met jou, ga lekker ergens anders lopen zieken!"

 

Is dit mishandeling door mijn moeder of vader?

 

Gr,

Anonymus 2


3 reacties

Je vader mishandelt je sowieso, je moeder mishandelt je waarschijnlijk mentaal, maar van dit ene verhaal kan ik dat niet met 100% zekerheid zeggen.

 

Het is duidelijk dat je in een onveilige situatie zit, daarom lijkt het mij slim om naar een vertrouwenspersoon op school te gaan, die kan waarschijnlijk goed beoordelen wat er moet gebeuren. Je kan ook met de kindertelefoon bellen, om daar je verhaal kwijt te kunnen. 

Ten eerste. Ja dit is mishandeling! In Nederland is het niet toegestaan om kinderen te slaan schoppen etc. Voor de rest. Praat erover met vertrouwen personen . Bijvoorbeeld je mentor juf of een specialist of vriend. Voorderest is dit het. Sterkte

Reputatie 3
Badge

Ik snap dat je het moeilijk hebt ook al ken ik je niet in het echt ik wil altijd wel met je praten 

 

Keep you strong

 

Reageer