Vraag

Met heet zomerweer loopt stiefvader naakt

  • 3 augustus 2019
  • 6 reacties
  • 313 Bekeken

Badge
Hey,

Ik wou weten of het normaal is met tropische weer dat je ouders naakt lopen in huis en in de tuin. Ik zit in de pubertijd ..

6 reacties

Hey,

Met warm weer lopen mijn ouders niet naakt door de tuin. Dit zou ik ook erg vies vinden. Als jij dit vervelend vind kun jij dit aangeven bij jou ouders. Zij zullen er dan echt wel mee stoppen.

Gr.

Jack
Badge
Hey Jack,,

Denk echt niet hoor. Hij zegt altijd dat ik naar hem moet luisteren. Soms vind ik het wel spannend als hij bloot is..
Had net sex gehad met mijn ma . Liep die direct in het zweet naakt naar onder om wat te drinken in de keuken.

Zijn pik was nog half stijf en dik. En hij deed of dit gewoon normaal was. Ik zag dat hij wat sperma rest slijm of zo uit de eikel druppelde op de grond. 🙄
Als jij hier verder geen problemen mee hebt zou ik zeggen, lekker laten.

Gr.

Jack
Hey Damien

Als je het storend vindt dat je huisgenoten naakt rondlopen, zou je dat met je moeder kunnen bespreken. Zij zou eventueel met je stiefvader kunnen praten, als je het gevoel hebt dat hij niet naar jou zal luisteren.

Eventueel zouden jullie een compromis kunnen sluiten. Er kan bijvoorbeeld afgesproken worden dat iedereen zich tijdens het eten bedekt met kleding. Ook kan je, moest je bezoek verwachten, vragen of ze voor de duur van dat bezoek even wat aan zouden kunnen trekken.

Groetjes
Kenshin
Badge
Hey meisje,

Is niet zo storend maar het geeft soms een schaamtegevoel.

Hij is heel vrij en grof in omgang een macho POOLSE bouwvakker van 1 meter 90 heel gespierd .


10 jaar jonger dan mij ma 38 jaar ze is secretaresse. Ze kennen elkaar een jaartje doordat mijn moeder met hem vreemd is gegaan. Achter ons huis werden nieuwbouw woningen gemaakt . Hij liep daar in juni zonder TSHIRTJE . Ma had koffie voor hem klaar altijd klaar staan , hij kon bij ons douchen en erna standaard harde sex . Ik mocht niks zeggen een geheim. Mijn pa had hun betrapt hij kwam vroeger van zijn werk en is weggelopen.

Normaal is mijn moeder toen met mijn pa best wat preuts!
Maar sinds hem is ze veel vrijer en draagt sexy kleding.
Is een beetje bij ons thuis als in tv programma's ADAM zoekt Eva. Soms pakt hij haar gewoon in de tuin op de bank in de avond. Ik gluur dan stiekem hoe ze sex hebben is net porno . Ook nodig hij zijn Poolse vrienden uit van het werk
..die gaan dan bier zuipen in hun blootje in het zwembadje .
🤣
Je moeder had een geheime relatie met een man, wat jij moest verzwijgen voor je vader. Het lijkt me best lastig om zoiets stil te moeten houden. Hopelijk hebben je vader en jij niet al te veel onder het vreemdgaan geleden.

In principe is het ongebruikelijk om toe te kijken hoe je moeder seks heeft met haar vriend, maar wie ben ik om jou daarvan te weerhouden. Nogmaals: moest je last hebben van het gedrag van de vriend van je moeder, kan je dat met haar bespreken.

Gr. Kenshin

Reageer