Vraag

kindermishandeling

  • 18 May 2022
  • 2 reacties
  • 135 Bekeken

Badge

Hi,

 

Ik heb thuis te maken met kindermishandeling.

Mijn vader mishandeld mij en mijn 2 kleinere broertjes, ik weet alleen niet wat ik moet doen en hoe ik met de stress om moet gaan die het me oplevert.

Vandaar dat ik dit bericht schrijf.

Ook vroeg ik me af of meerdere kinderen hier last van hebben, zo ja dan kun je bij mij altijd terecht voor vragen en tips.

 

Als je vragen of tips voor mij hebt zet dan een reactie onder dit bericht ik kijk er iedere dag naar en probeer hem zo snel mogelijk te beantwoorden.


2 reacties

Hallo Jk,

Wat verveld dat je mishandelt wordt. Kindermishandeling komt in veel vormen voor. Het zou helpen als je weet om welke vorm het gaat. Veiligthuis kan je altijd bellen om advies. Zij zijn gespecialiseerd in (vermoedelijke) kindermishandeling je kan ze 24/7 bereiking op 0800-2000 of via de website berichten. Verder kan je het met vrienden of docenten over hebben. 
Als je meer vragen hebt stel ze gerust. 
 

Met vriendelijke groet,

MS

Reputatie 1
Badge

Hoi,

 

Super naar dit je dit meemaakt. Ik maak het zelf ook mee, alleen wel in een andere vorm. Het is geen fysiek geweld (althans nog niet), maar pyschologische geweld. Van schelden tot totale controle op ons moeten hebben. Het is super naar en ik wens je veel sterkte toe

Reageer