Vraag

Geloven in God

  • 27 December 2022
  • 4 reacties
  • 80 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo! Ik keek ooit per ongeluk pr0no en nu kijk ik niet meer  en wil ik het niet meer en wil ik eerder geloven in Hem. Ik wil niet zozeer naar de kerk enzo maar gewoon geloven dat er iets of iemand is die ergens op je “past”. Ik heb delen van de Bijbel en Koran gelezen maar de eerste van de 10 geboden is dat je niet in andere goden mag geloven naast de Heer. Ik ben opgevoed met het Hindoeïsme dankzij mijn oma en opa maar ik mag geen andere goden vereren! Weet iemand hoe je dit kan oplossen?


4 reacties

Reputatie 7
Badge +15

Hoi, ikzelf ben niet echt gelovig, mijn ouders een beetje, maar in Nederland heb je het recht 

te geloven wat je wilt! Dit staat in de wet. 
 

In de Bijbel staat zelfs; ouders, en omstanders mogen een persoon niet verplichten te geloven, de gelovige moet dit uit vrije wil ( ! ) doen. 
 

En ik vindt, ( en ik weet niet hoe gelovig jij bent dat je porno mag kijken!) 

 

Groetjes 

Mij_Niet_Gezien 

Reputatie 7
Badge +14

Wat wil je oplossen dan?  Als je de bijbel en de 10 geboden en zo wil volgen kun je geen Hindoe zijn. Dat is nu eenmaal zo. Verder weet ik het ook niet want ik geloof helemaal niet in wat voor god dan ook. Je moet gewoon doen waar je je goed bij voelt (en omdat iets toevallig in een oud boek staat betekent niet dat je je daar ook aan moet houden).

 

@Mij_niet_gezien 
Top, bedankt!

Zo hard maakt het ook niet uit zolang je zelf kan beslissen jij kiest toch zelf in wat je gelooft ik heb er alleszins zeker geen problemen mee. 

Reageer