Familie omstandigheden

  • 8 January 2023
  • 0 reacties
  • 281 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1

Hey, ik ben een meisje, 13.

Zoals jullie heel miss in andere topics hebben gelezen wilde ik het nog graag even over mijn familie omstandigheden hebben.

Mijn ouders zijn btw gescheiden.

Laten we beginnen aan mijn vaders kant: Mijn oma is op (mijn) jonge leeftijd overleden, ik was volgensmij 6 - 7, ik wist altijd al dat oma een moeilijk leven heeft gehad maar wat prc wist ik nooit, ook heb ik me nooit afgevraagd waar oma aan overleden was. Tot mijn vader er jaren later in de auto ineens over begon. Oma had zelfmoord gepleegt. Oma was depressief, oma was ongelukkig en oma heeft pillen genomen en is daarna in slaap gevallen en nooit wakker geworden. Dit zit me tot de dag van vandaag nog steeds dwars. Arme oma. Mijn opa is ook gescheiden van oma op jonge leeftijd, ze waren getrouwt toen mijn oma 15 was maar zijn gescheiden. Mijn opa is in Thailand overleden aan ouderdom maar ik heb hem ook nooit gekend omdat mijn vader dat niet wilde. Hij heeft namelijk zijn eigen dochter (mijn tante) toen ze 9 was verkracht, jaren lang. Uiteindelijk is mijn vader als kind daar achter gekomen en zijn ze uit elkaar geplaatst. Mijn tante leeft nog lang en gelukkig btw.

Nu mijn moeders kant: Mama heeft een nieuwe vriend, met een stel zoons, de jongste is rond mijn leeftijd. Op vakantie in Frankrijk sliep ik met de jongste op 1 kamer, in hetzelfde bed. We begonnen te kletsen en truth of dare te doen, het was aan aantal nachten gezellig totdat hij over seks begon, dat hij porno keek soms en aftrekte. Natuurlijk wist ik dat dat normaal is maar ik was geschokt dat hij dat me zo vertelde. Hij begon dingen te vragen aan mij en over mijn lichaam. Hij vroeg hoe groot mijn borsten waren en nadat ik zei dat ik ze normaal vond begon hij aan me te zitten. Niet alleen aan mijn borsten maar ook mijn vagina. Nachten lang ging dit zo, en overdag deed hij alsof er nooit iets was gebeurd.

Dit wilde ik graag gewoon even kwijt, er is meer maar dat bewaar ik voor andere topics. Iemand tips over hoe ik hier mee om moet gaan? Ervaringen? Of vragen?

Love.


0 reacties

Geen reactie

Reageer