Skip to main content

hoi, vandaag (maandag 21 october) waren mn vader en ik naar de stad gegaan om wat dingen daarro te doen. Onderweg naar de stad kwamen we een lifter tegen die naar de zelfde stad wilde. Wij stopten omdat we m best mee konden nemen, maar wat we pas zagen toen hij onze kant uit liep, was dat hij 2 camera mannen bij zich had. Hij begon ons vragen te stellen zoals: gaan jullie naar die stad? en: en komen jullie hier vandaan? wij beantwoorden die vragen braafjes, maar daarna maakten we m toch echt duidelijk dat we liever gèèn cameras op ons gerichthadden. Wat wel fijn was was dat ze het meteen schenen te bergijpen, want de camera-mannen wenden hun cameras meteen van ons af, wij shudden de man de hand en sluiten de deur, rijden weer verder.

Erg bizar: een lifter die eigenlijk niet mee wil, en twee camera-mannen bij zich heeft, geen iedee wat die man`s plannen precies waren.

 

Tekst aangepast door De Kindertelefoon ivm anonimiteit 

Een vlogger of programmamaker denk ik?   

Bij zo'n programma als 'hunted' of jachtseizoen lopen er natuurlijk ook cameramensen mee. 
Als mensen dan een lift krijgen, knippen ze het stukje eruit waarin ze uitleggen dat die cameramensen ook mee moeten.   En dan blijft het lijken alsof ze in hun eentje zijn.

 

 

 


-onnodige quote verwijderd-

misschien een youtuber ofzo? 


Reageer