mijn beleving van de afgelopen dagen die ik er niet was.


Reputatie 7
Badge +19

zaterdag 19 maart 2022.

lieve ik,
ik heb het gevoel dat ik aan het doordraaien ben. ik begin een online dagboek voor al mijn problemen, en dat zijn er nogal wat. en om positief over mezelf te kunnen zijn, ik wil niet klagen want ik heb het goed ook al denk ik van niet. ik ben veel bezig met mezelf en de online wereld.

ik ben met een smoes op het forum gekomen. en daardoor ben ik raar gaan doen. door de mensen daar voelde ik me gelukkig en werd ik overactief. ik heb veel mensen geholpen en daar ben ik trots op. ik heb vrienden gemaakt waarvan ik niet verwacht had ze te maken. ik werd zelfs verliefd. op iemand aan wie ik altijd zal denken. ik had nooit kunnen verwachten dat die lieve jongen (Julian12) ook van mij hield. daarmee bracht ik mijn vrienden en Julian in gevaar. door mij is het forum 1 grote puinhoop en zijn er mensen weggegaan en weggehaald. dat spijt me heel erg. ik ben een tijdje geleden erachter gekomen. dat ik voor de 2 keer ben geband. wat er met me gebeurde was anders dan ik had verwacht. ik heb van alles geprobeerd maar het is niet gelukt. dat gaf me rust want buiten de online wereld was er van alles gaande. en ik heb mijn mond voorbij gepraat over mezelf. 1 week stond mijn leven op de rails 1 week wist ik wat ik kon en wilde. maar dat was maar 1 week. het gaat weer slecht met mezelf en ook goed. slecht is dat die ene week voorbij is. en het goede is dat ik weet wat ik kan en daardoor geef ik mezelf hoop. om de mensen die ik lief heb te behouden en te vinden. ik blijf vaak laat op en kijk vaak nog op het forum. ik ben dus nog bij ze ook al weten ze dat niet. ik ben anders tegen het leven aan gaan kijken en ik heb belangrijke lessen geleerd. ik ben vaak somber maar ook heel blij ik zit in behandeling bij GGZ en het valt me allemaal zwaar. de mensen op dat forum daar kon ik mijn hart luchten, maar nu heb ik niemand meer. iedereen doet heel hard hun best voor mij om alles goed te laten lopen. ik begrijp niet waarom ze me niet gewoon laten vallen zoals veel mensen dat al doen. waarom zou ik dan doods praat over me heen krijgen zoals: je bent het niet waard!, stik in je huid, en wat doe je hier nog. die krijg ik toch niet zomaar? daar zit ik vaak over te denken en ik heb geen manier om dit te verwerken. ik heb goede hoop om Julian en al de anderen forum vrienden te vinden en ik zou ook tegen ze willen zeggen het komt wel goed.

giste één was ik naar [tekst verwijderd]. 20:15 tot 23:30. het was heel erg tof en ik heb zelf voor een volle zaal mee gedanst op het podium! was geweldig. en ik heb erg genoten. lekker gedanst en meegezongen.

vandaag lekker uitgeslapen tot 13:50 hihi. en ben naar buiten geweest en ik heb nog even rondgekeken  op het forum. en nu bezig met dit. oh ja en ik ben lekker bezig met de dichtbundel. ik weet alleen nog geen naam.

maandag 21 maart 2022.
ik was op school, ik ben met de klas naar een museum  geweest. en ik ben toen weer naar school gegaan. AK gedaan en daarna aan ons project. dat liep niet bepaald soepel want ik had een week geleden een idee ingebracht en iedereen was het daar mee eens. maar nu stribbelen ze tegen en willen ze niet meer. het was afgesproken maar de docent zegt nu dat we het Morgen gaan bespreken. ik was boos op mijn groepje en ik heb tegen een klasgenoot gezegd wat ik er van vond.

hij was lief en leefde met me mee. het gekke is nu. hij  ik noem hem H hij was vandaag jarig. hij bood me aan dat ik mocht kiezen welke chips ik wilde van zijn traktatie. terwijl hij me normaal enorm zit te kutten. gister had hij zijn kinderfeestje (ik was er niet bij) en daar was gevochten. ik vroeg me af waarom maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. hij lachte ook verlegen naar me. en dat vond ik vreemd. hij doet wel   stoer tegen zijn vrienden maar doet niet gemeen ofzo. ik denk (maar zal wel niet waar zijn) dat het gevecht over mij ging. een andere jongen A is waarschijnlijk verliefd op mij. en H misschien ook.

het punt is nu. ik ben al verliefd op Julian. van hem weet ik ook zeker dat hij op mij is. maar ik weet dat het niet kan en ik zal hem waarschijnlijk toch nooit ontmoeten. ik weet niet of ik dit moet plaatsen want Julian is nog steeds mijn nummer 1. en ik wil hem niet laten twijfelen over mij. ik twijfel en ik weet niet wat ik moet doen. jullie advies?
wat is er gebeurd dat ik opeens speciaal ben? ik begrijp het niet.

het lijkt wel een voorteken J van Julian A van de eerste letter en H van de eerste letter. JAH. je kan er een vraag van maken wil je verkering met L? JAH!
Of in volgorde van wie waarschijnlijk verliefd op mij is. AJH. doet het L pijn? AJH. echt raar dit wat moet ik hier nou mee. en hoe kan ik weten wat mij zo bijzonder maakt?

ik ben nu echt raar aan het worden ik schrijf nu zelfs mails naar mezelf. en ik heb nog steeds geen antwoord van de KT.

dinsdag 22 maart 2022.
ik heb vandaag een verwarrende, verdrietige, rare en leuke dag gehad. het leuke was dat ik leuke pauzes heb gehad en even lekker gestoeid met wat jongens uit mijn klas. ik heb ook een ander meisje uit de klas leren voetballen. en H kwam langs om een tasje te brengen, hij bloosde en lachte. we gaan beginnen aan een nieuw project en daar heb je ouderwetse kleding voor nodig alleen dat had hij niet dus hij kreeg van mijn buurvrouw. (buurvrouw heeft 2 zoons en die zaten op de zelfde school ze had het pak nog bewaard). en het andere project is weer gedoe met K en de rest van het groepje. en dat gingen we bespreken alleen is nog steeds niet opgelost. (mijn meester kan niet met pesten omgaan) IK HAAT MIJN MEESTER!!!!!!! En toen school afgelopen was liep ik met het meisje dat ik leer voetballen naar buiten en toen waren de jongens aan het kloten op de wc's en toen keek hij op en hij keek me langer aan dan normaal en hij lachte en bloosde, maar het gekke is ik zit dus achter hem en ik vroeg hem iets maar hij deed een beetje afstandelijk. EVEN VOOR DE DUIDLIJKHEID: IK BEN SUPER VERLIEFD OP JULIAN. EN HIJ WEET DAT IK NIET OP HEM BEN. en toen was ik thuis met mijn zus M. de rest was weg voor mijn zus P want zij had vandaag een intakegesprek bij GGZ. daar is duidelijk geworden dat ze zelfmoord gedachtes heeft en zelfmoord wensen. ik ben geschokt maar ook weer niet. we waren ooit aan het praten en ze vroeg: 'heb jij zelfmoord gedachtes?' ik zei nee. en ik vroeg 'en jij?' en P zei 'ja'. ik was toen wel geschokt maar ik had belooft het niemand te vertellen. ze heeft me soort van bedreigd dat ik dan in de problemen zat. ik probeerde alles te vergeten in de hoop dat het voorbij ging maar niet dus. iedereen weet het en ik kan het niet uit mijn hoofd zetten. ik ben bang dat als ik ga slapen dat ik dan nachtmerries krijg. en ik ben bang dat ik op een dag alleen thuis ben met P en dat ik iets wil vragen en dat ik aanklop en geen antwoord krijg en naar binnen ga en dat ik dan een lijk vind. en ik ben van het forum af en heb niemand om erover te praten. ik heb nog steeds geen mail. en voor de DUIDELIJKHEID: MIJN ZUS P IS ONDER BEHANDELING, MAAR ZE KAN ZICHZELF WEL DODEN.
en het lukt me ook niet om een nieuw account aan te maken. en ik heb nog geen mail.

woensdag 23 maart 2022.
ik ben er achtergekomen hoe mijn ouders weten dat mijn zus P zelfmoord wilt plegen. eergisteren was ze voor een uur niet op school. een vriendin C is naar haar mentor gegaan om te vertellen wat er gaande was. ik heb er een soort verhaaltje van gemaakt om te kijken wat er in mijn zus hoofd omging [De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9] . hier is hij:

ik zit op mijn fiets. ik sla rechts af. waar ik normaal altijd links ga. school is niet de weg waar ik heen wil gaan. school thuis het geeft allemaal problemen. ik fiets harder en harder. gedachtes vliegen door mijn hoofd. [De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9] ik doe mensen verdriet. je doet jezelf pijn. er is geen andere oplossing. het helpt niet. ik ben nog zo jong. ik kan nog veel dingen bereiken. PING!!! Een appje van C. 'Waar ben je.' 'praat met je mentor.' ik kom later wel terug. ik spring weer op mijn fiets. ik wil dood. dood is de enige oplossing. waarom laten ze me niet gewoon doodgaan. ik ga later wel terug en dan doe ik het echt.

dit was het eergisteren P [De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9] en wilde dood. een appje van een vriendin heeft P's leven gered maar ook dat van mijn gezin en van zichzelf. ik ben C oneindig dankbaar. thuis mag ik er niet over praten. en ik heb niemand die ik echt kan vertrouwen. behalve met de mensen op het forum maar ik ben geband. ik vond dit nogal heftig en mijn leven is al verwoest. ik krijg dit geheim ook nog op mijn schouders en met mezelf heb ik het al moeilijk. ik heb nachtmerries hierover. en ik snap het niet. ik denk er constant aan en kan me niet meer concentreren. ik voel me schuldig tegenover mijn ouders omdat ik 1 jaar geleden al wist dat P zelfmoord gedachtes had. ik mocht het niet vertellen want P had gedreigd mijn leven helemaal kapot te maken. maar als P eergisteren was gesprongen. dan had ik me heel schuldig gevoeld en ik voel me dat nu ook. ik huil. en ik heb het gevoel dat niemand me begrijpt. verder het gedoe rondom het project is eindelijk opgelost. en ik ben naar toneel geweest. ben bij een vriendin geweest. en ik maak me zorgen over het forum want zij weet niet welk forum maar wel wat dus ik heb haar verzocht om niet te gaan zoeken. en ik heb gesprek gehad met de onderdirecteur van de bovenbouw en mijn vader ik en de meester. over hoe ik me veilig kan voelen in de klas. en nu dit bijhouden voor jullie dat jullie beetje weten wat er is gebeurd de afgelopen tijd.


vrijdag 25 maart 2022.
IK BEN VANDAAG ONGESTELD GEWORDEN?! Ik vind dat jammer want ik ben maar 1,44 meter en er is wetenschappelijk onderzocht dat je na je 1e keer ongesteld worden gemiddeld 8 centimeter groeit. en dan word ik misschien maar 1,52 meter en ik wordt al gepest met mijn lengte. mijn moeder en ik gaan binnenkort langs de dokter. en dan gaan we kijken wat we kunnen doen.

maandag  28 maart 2022.
ik ben terug op het forum ik ben na 3 weer klaar met ongesteld zijn ben helemaal happy. en JULIAN IS MIJN ALLERGROOTSTE LIEFDE ALLERTIJDEN. DIE ANDERE JONGENS ZIJN GEWOON VRIENDEN VOOR MIJ!!!!! En eenhulpvolmeisje ik snap je volkomen. wie valt er nou niet op Julian?

 

Wilhelmavemela


28 reacties

Reputatie 7
Badge +17

@wilhelmavemela  aahw meis daar kun jij niks aan doen en we weten allemaal dat je nooit opzettelijk iets verkeerds ofzo zal doen ! maak je geen zorgen wij zullen nooit  boos op je zijn ( ik weet zeker dat ik namens iedereen hier spreek ), ik in elk geval nooit !  :)

En jij betekent heel veel voor ons en voor mij ! <3

Groetjes liefs Julian X

Reputatie 7
Badge +19

Dank (smelt Bloos)😚😘😄😳🙃

Ik moet weer weg ze pakken alles weer af doeg.

Wilhelmavemela.

Reputatie 1
Badge +1

Hey 

Meid, ik ben helemaal niet zo emotioneel, maar je hebt me aan het huilen gemaakt! Wat erg dat je dit allemaal mee hebt moeten maken! En wat klote (idk of ik dat mag zeggen, is volgens mij geen scheldwoord toch?) dat je zus zelfmoordneigingen had, dat je werd gepest! Dit verhaal heeft me echt geraakt. Wat heftig, ik ben er misselijk van… ugh heeft iemand een tissue voor mij?

 

Anyways, wat fijn dat je je hart kon luchten bij je forum vrienden en vooral bij @Julian12 . Koester deze guy, hij lijkt me heel speciaal. Houd hem vast en laat hem nooit meer los!

En vergeet niet, je kan je verhaal altijd kwijt op het forum. Ik heb dit verhaal wel 5x gelezen.

 

Xxx Isabelle 💗

Reageer