mijn beleving van de afgelopen dagen die ik er niet was.

  • 28 March 2022
  • 28 reacties
  • 315 Bekeken

Reputatie 7
Badge +19

zaterdag 19 maart 2022.

lieve ik,
ik heb het gevoel dat ik aan het doordraaien ben. ik begin een online dagboek voor al mijn problemen, en dat zijn er nogal wat. en om positief over mezelf te kunnen zijn, ik wil niet klagen want ik heb het goed ook al denk ik van niet. ik ben veel bezig met mezelf en de online wereld.

ik ben met een smoes op het forum gekomen. en daardoor ben ik raar gaan doen. door de mensen daar voelde ik me gelukkig en werd ik overactief. ik heb veel mensen geholpen en daar ben ik trots op. ik heb vrienden gemaakt waarvan ik niet verwacht had ze te maken. ik werd zelfs verliefd. op iemand aan wie ik altijd zal denken. ik had nooit kunnen verwachten dat die lieve jongen (Julian12) ook van mij hield. daarmee bracht ik mijn vrienden en Julian in gevaar. door mij is het forum 1 grote puinhoop en zijn er mensen weggegaan en weggehaald. dat spijt me heel erg. ik ben een tijdje geleden erachter gekomen. dat ik voor de 2 keer ben geband. wat er met me gebeurde was anders dan ik had verwacht. ik heb van alles geprobeerd maar het is niet gelukt. dat gaf me rust want buiten de online wereld was er van alles gaande. en ik heb mijn mond voorbij gepraat over mezelf. 1 week stond mijn leven op de rails 1 week wist ik wat ik kon en wilde. maar dat was maar 1 week. het gaat weer slecht met mezelf en ook goed. slecht is dat die ene week voorbij is. en het goede is dat ik weet wat ik kan en daardoor geef ik mezelf hoop. om de mensen die ik lief heb te behouden en te vinden. ik blijf vaak laat op en kijk vaak nog op het forum. ik ben dus nog bij ze ook al weten ze dat niet. ik ben anders tegen het leven aan gaan kijken en ik heb belangrijke lessen geleerd. ik ben vaak somber maar ook heel blij ik zit in behandeling bij GGZ en het valt me allemaal zwaar. de mensen op dat forum daar kon ik mijn hart luchten, maar nu heb ik niemand meer. iedereen doet heel hard hun best voor mij om alles goed te laten lopen. ik begrijp niet waarom ze me niet gewoon laten vallen zoals veel mensen dat al doen. waarom zou ik dan doods praat over me heen krijgen zoals: je bent het niet waard!, stik in je huid, en wat doe je hier nog. die krijg ik toch niet zomaar? daar zit ik vaak over te denken en ik heb geen manier om dit te verwerken. ik heb goede hoop om Julian en al de anderen forum vrienden te vinden en ik zou ook tegen ze willen zeggen het komt wel goed.

giste één was ik naar [tekst verwijderd]. 20:15 tot 23:30. het was heel erg tof en ik heb zelf voor een volle zaal mee gedanst op het podium! was geweldig. en ik heb erg genoten. lekker gedanst en meegezongen.

vandaag lekker uitgeslapen tot 13:50 hihi. en ben naar buiten geweest en ik heb nog even rondgekeken  op het forum. en nu bezig met dit. oh ja en ik ben lekker bezig met de dichtbundel. ik weet alleen nog geen naam.

maandag 21 maart 2022.
ik was op school, ik ben met de klas naar een museum  geweest. en ik ben toen weer naar school gegaan. AK gedaan en daarna aan ons project. dat liep niet bepaald soepel want ik had een week geleden een idee ingebracht en iedereen was het daar mee eens. maar nu stribbelen ze tegen en willen ze niet meer. het was afgesproken maar de docent zegt nu dat we het Morgen gaan bespreken. ik was boos op mijn groepje en ik heb tegen een klasgenoot gezegd wat ik er van vond.

hij was lief en leefde met me mee. het gekke is nu. hij  ik noem hem H hij was vandaag jarig. hij bood me aan dat ik mocht kiezen welke chips ik wilde van zijn traktatie. terwijl hij me normaal enorm zit te kutten. gister had hij zijn kinderfeestje (ik was er niet bij) en daar was gevochten. ik vroeg me af waarom maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. hij lachte ook verlegen naar me. en dat vond ik vreemd. hij doet wel   stoer tegen zijn vrienden maar doet niet gemeen ofzo. ik denk (maar zal wel niet waar zijn) dat het gevecht over mij ging. een andere jongen A is waarschijnlijk verliefd op mij. en H misschien ook.

het punt is nu. ik ben al verliefd op Julian. van hem weet ik ook zeker dat hij op mij is. maar ik weet dat het niet kan en ik zal hem waarschijnlijk toch nooit ontmoeten. ik weet niet of ik dit moet plaatsen want Julian is nog steeds mijn nummer 1. en ik wil hem niet laten twijfelen over mij. ik twijfel en ik weet niet wat ik moet doen. jullie advies?
wat is er gebeurd dat ik opeens speciaal ben? ik begrijp het niet.

het lijkt wel een voorteken J van Julian A van de eerste letter en H van de eerste letter. JAH. je kan er een vraag van maken wil je verkering met L? JAH!
Of in volgorde van wie waarschijnlijk verliefd op mij is. AJH. doet het L pijn? AJH. echt raar dit wat moet ik hier nou mee. en hoe kan ik weten wat mij zo bijzonder maakt?

ik ben nu echt raar aan het worden ik schrijf nu zelfs mails naar mezelf. en ik heb nog steeds geen antwoord van de KT.

dinsdag 22 maart 2022.
ik heb vandaag een verwarrende, verdrietige, rare en leuke dag gehad. het leuke was dat ik leuke pauzes heb gehad en even lekker gestoeid met wat jongens uit mijn klas. ik heb ook een ander meisje uit de klas leren voetballen. en H kwam langs om een tasje te brengen, hij bloosde en lachte. we gaan beginnen aan een nieuw project en daar heb je ouderwetse kleding voor nodig alleen dat had hij niet dus hij kreeg van mijn buurvrouw. (buurvrouw heeft 2 zoons en die zaten op de zelfde school ze had het pak nog bewaard). en het andere project is weer gedoe met K en de rest van het groepje. en dat gingen we bespreken alleen is nog steeds niet opgelost. (mijn meester kan niet met pesten omgaan) IK HAAT MIJN MEESTER!!!!!!! En toen school afgelopen was liep ik met het meisje dat ik leer voetballen naar buiten en toen waren de jongens aan het kloten op de wc's en toen keek hij op en hij keek me langer aan dan normaal en hij lachte en bloosde, maar het gekke is ik zit dus achter hem en ik vroeg hem iets maar hij deed een beetje afstandelijk. EVEN VOOR DE DUIDLIJKHEID: IK BEN SUPER VERLIEFD OP JULIAN. EN HIJ WEET DAT IK NIET OP HEM BEN. en toen was ik thuis met mijn zus M. de rest was weg voor mijn zus P want zij had vandaag een intakegesprek bij GGZ. daar is duidelijk geworden dat ze zelfmoord gedachtes heeft en zelfmoord wensen. ik ben geschokt maar ook weer niet. we waren ooit aan het praten en ze vroeg: 'heb jij zelfmoord gedachtes?' ik zei nee. en ik vroeg 'en jij?' en P zei 'ja'. ik was toen wel geschokt maar ik had belooft het niemand te vertellen. ze heeft me soort van bedreigd dat ik dan in de problemen zat. ik probeerde alles te vergeten in de hoop dat het voorbij ging maar niet dus. iedereen weet het en ik kan het niet uit mijn hoofd zetten. ik ben bang dat als ik ga slapen dat ik dan nachtmerries krijg. en ik ben bang dat ik op een dag alleen thuis ben met P en dat ik iets wil vragen en dat ik aanklop en geen antwoord krijg en naar binnen ga en dat ik dan een lijk vind. en ik ben van het forum af en heb niemand om erover te praten. ik heb nog steeds geen mail. en voor de DUIDELIJKHEID: MIJN ZUS P IS ONDER BEHANDELING, MAAR ZE KAN ZICHZELF WEL DODEN.
en het lukt me ook niet om een nieuw account aan te maken. en ik heb nog geen mail.

woensdag 23 maart 2022.
ik ben er achtergekomen hoe mijn ouders weten dat mijn zus P zelfmoord wilt plegen. eergisteren was ze voor een uur niet op school. een vriendin C is naar haar mentor gegaan om te vertellen wat er gaande was. ik heb er een soort verhaaltje van gemaakt om te kijken wat er in mijn zus hoofd omging [De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9] . hier is hij:

ik zit op mijn fiets. ik sla rechts af. waar ik normaal altijd links ga. school is niet de weg waar ik heen wil gaan. school thuis het geeft allemaal problemen. ik fiets harder en harder. gedachtes vliegen door mijn hoofd. [De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9] ik doe mensen verdriet. je doet jezelf pijn. er is geen andere oplossing. het helpt niet. ik ben nog zo jong. ik kan nog veel dingen bereiken. PING!!! Een appje van C. 'Waar ben je.' 'praat met je mentor.' ik kom later wel terug. ik spring weer op mijn fiets. ik wil dood. dood is de enige oplossing. waarom laten ze me niet gewoon doodgaan. ik ga later wel terug en dan doe ik het echt.

dit was het eergisteren P [De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9] en wilde dood. een appje van een vriendin heeft P's leven gered maar ook dat van mijn gezin en van zichzelf. ik ben C oneindig dankbaar. thuis mag ik er niet over praten. en ik heb niemand die ik echt kan vertrouwen. behalve met de mensen op het forum maar ik ben geband. ik vond dit nogal heftig en mijn leven is al verwoest. ik krijg dit geheim ook nog op mijn schouders en met mezelf heb ik het al moeilijk. ik heb nachtmerries hierover. en ik snap het niet. ik denk er constant aan en kan me niet meer concentreren. ik voel me schuldig tegenover mijn ouders omdat ik 1 jaar geleden al wist dat P zelfmoord gedachtes had. ik mocht het niet vertellen want P had gedreigd mijn leven helemaal kapot te maken. maar als P eergisteren was gesprongen. dan had ik me heel schuldig gevoeld en ik voel me dat nu ook. ik huil. en ik heb het gevoel dat niemand me begrijpt. verder het gedoe rondom het project is eindelijk opgelost. en ik ben naar toneel geweest. ben bij een vriendin geweest. en ik maak me zorgen over het forum want zij weet niet welk forum maar wel wat dus ik heb haar verzocht om niet te gaan zoeken. en ik heb gesprek gehad met de onderdirecteur van de bovenbouw en mijn vader ik en de meester. over hoe ik me veilig kan voelen in de klas. en nu dit bijhouden voor jullie dat jullie beetje weten wat er is gebeurd de afgelopen tijd.


vrijdag 25 maart 2022.
IK BEN VANDAAG ONGESTELD GEWORDEN?! Ik vind dat jammer want ik ben maar 1,44 meter en er is wetenschappelijk onderzocht dat je na je 1e keer ongesteld worden gemiddeld 8 centimeter groeit. en dan word ik misschien maar 1,52 meter en ik wordt al gepest met mijn lengte. mijn moeder en ik gaan binnenkort langs de dokter. en dan gaan we kijken wat we kunnen doen.

maandag  28 maart 2022.
ik ben terug op het forum ik ben na 3 weer klaar met ongesteld zijn ben helemaal happy. en JULIAN IS MIJN ALLERGROOTSTE LIEFDE ALLERTIJDEN. DIE ANDERE JONGENS ZIJN GEWOON VRIENDEN VOOR MIJ!!!!! En eenhulpvolmeisje ik snap je volkomen. wie valt er nou niet op Julian?

 

Wilhelmavemela


28 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Sorry voor het lange verhaal. Wat vinden jullie ervan? Nog tips?

Ik vind het echt mooi geschreven . Ik ga ook beginnen met zo’n dagboek :)

Reputatie 7
Badge +14

Hoi wat een mooi en goed verhaal !!  En helemaal uit jezelf !  Ik ( en wij allemaal ) hebben jou gemist ! En ik snap je helemaal, ik vind het heel bijzonder dat ik zo voor je ben :) heel speciaal. Ik begrijp je verhaal heel goed,  ik voel dat ook zo , we klikken goed en het voelt heel top. Maar echt, als jij een leuke jongen daar tegen komt en je voelt voor hem, dan moet je niet door mij tegen je gevoel in gaan hoor ! Echt niet, ik begrijp het allemaal en je zegt het goed het is het forum, en we moeten hier ons echt aan regels houden en daarom kan het niet via hier . Wie weet ooit. Maar echt ik meen het als jij een jongen leuk vind , moet je jezelf niet tegenhouden hoor !  We blijven hier echt hele dikke bff's en niks veranderd dat. Ik heb jou gemist en elke dag aan je gedacht, je hoort er zo bij hier. En daarom ga ik mn extra best doen om neit tegen de regels te gaan, zodat jij hier kan blijven en ik ook ! Ik had ook voor je gepleit bij de ktf en ik ben zo blij dat je er weer bent. Niks verander dat! En je hoeft echt je niet te verontschuldigen aan mij voor wat dan ook :)   Ik hoop dat ik dit even mocht uitleggen van de kindertelefoon :)

We gaan er weer een mooie forumtijd van maken en mensen helpen !

Groetjes en liefs Julian XxX

Reputatie 7
Badge +14

Reactie volgt :) check..

Reputatie 7
Badge +19

Ik vind het echt mooi geschreven . Ik ga ook beginnen met zo’n dagboek :)

Leuk ja ik deed het vooral zodat jullie wisten hoe ik me voelde in de tijd dat ik voor de 2e keer geband was.

Reputatie 7
Badge +14

Hoi nou mijn reactie is 2,5 uur geleden en zal wel kwijt zijn ik heb denk ik niet goed op enter getypt. Maarja ik ben heel blij dus en je hoeft echt niet te verontschuldigen hoor !:D nergens voor nodig  en  stel: als je een jongen leuk vind is dat toch goed ? 🙂 don’t worry 🙂 we zijn soulmates no matter what !!

Komt goed hoor ! <3

Groetjes en liefs Julian XXX

@wilhelmavemela  alles nog helemaal top hoor !

Reputatie 7
Badge +19

Die jongen die ik leuk vind dat ben jij. Of vind jij mij niet meer leuk? Eerlijk zeggen.

Ik jou wel heel erg.

Kusjes wilhelmavemela

P.S heb je de hele tekst gelezen?

Reputatie 7
Badge +14

Hoi wat een heftig verhaal ! Van de fiets en je keus naar de verkeerde weg enzo. Ik heb alles gelezen en ik schrik.  Ik zou zeggen meis fiets en loop de goede kant op 🙂 en hoe je nachtmerries hebt, joh wij zijn nog maar zo jong en wat kun je allemaal doen ?  Jij hebt geen schuld !  Ik moet zo stoppen , ouders enzo. Maar ik steun je altijd hier en wij allemaal.  En mijn gevoel is nog hetzelfde hoor 🙂 nou ik moet stoppen maar ik wil zeggen houd vol en ik hoop dat de hulp voor je werkt straks als ze komen.  Mijn steun heb je ! Ik blijf met mijn reacties wel binnen het topic maar dat weet je wel ;)

Groetjes liefs Julian XXX

Reputatie 7
Badge +19

Heyy fijn dat het gevoel hetzelfde is ik schrok al en nee ík wil GEEN zelfmoord plegen maar mijn zus P wil dat. Ik ga er nog wel een topic over maken als ik die nog niet heb

Reputatie 7
Badge +9

Hoi, ik heb je hele verhaal gelezen en nu huil ik en ik weet niet waarom. Misschien omdat je leven zo heftig is. Ik hoop dat het goed komt, vast wel want volgens mij ben jij ontzettend sterk. 

Reputatie 7
Badge +19

Ik zal namelijk het beste pad proberen te nemen. Maar zelfmoord plegen dat doe ik niet daar ven ik te bang voor.

Reputatie 7
Badge +19

Hoi, ik heb je hele verhaal gelezen en nu huil ik en ik weet niet waarom. Misschien omdat je leven zo heftig is. Ik hoop dat het goed komt, vast wel want volgens mij ben jij ontzettend sterk. 

Dank het betekent heel veel als iemand met me mee leeft. Echt lief van je. En even voor de luchtigheid ja klopt ik ben ontzettend sterk ik heb namelijk een overblijf van 60 kilo opgetild toen ik 10 was. Nu ben ik niet meer zó fit maar ik ben fysiek en mentaal vaak wat sterker maar in sommige opzichten juist slap en @Julian12 Nog gefeliciteerd met de gouden gids!

Wilhelmavemela

Reputatie 7
Badge +6

Hoi lieve @wilhelmavemela  ik leef ook mee en ik vind je een mooie krachtige persoon. En dat je Julian crusht snap ik deed ik ook hoor ;) nu heb ik een klas-crush haha. Maar je verhaal is ontroerend en ik ben er stil van. Net als de anderen en zoals Julian zegt mijn steun heb je. Zover dat kan op het forum natuurlijk ;) 

xxxxx Sanny 

Reputatie 5
Badge +1

Wow !!! Ik krijg tranen in mijn ogen. Het is niet allemaal jou schuld . Wij moesten niet chatten bij Hier zullen we alles delen . Het was een leuke topic om mensen leren te kennen, maar wij gingen chatten en off topic.  

Ik vind het echt een heftige verhaal 

 

Zelle

Reputatie 7
Badge +14

Hoi lieve @wilhelmavemela  hoe is het nu met je ? Ik ben blij dat je er weer bent was echt bezorgd maar je bent er weer :)  hoe gaat het nu dan? wat is er gebeurt in die tijd ? ( als ik dat mag vragen hoor , bloos) :)

Groetjes liefs Julian X

Reputatie 7
Badge +2

@wilhelmavemela Super leuke profielfoto trouwens !!!

Maar even naar de onderwerp.  Je en @Julian12 waren gewoon heel verliefd (nu nog steeds eigenlijk ) zo verliefd dat je niet eens merkte dat het op een chat begont te lijken . Ja, @Zelle heeft gelijk . We moesten niet off topic . Het was zeker onze schuld (ook mijnes, want ik had toen al een account moest maken en jullie moesten waarschuwen . Ik wist al dat dit zou gebeuren,  maar ik liet het gewoon gaan) Het is zeker NIET jouw schuld.  Iedereen heeft heel iets fouts gedaan

 

Emma

Reputatie 7
Badge +14

Ohja ik hoop dat ik dit mocht vragen binnen het topic idd ! sorry.  Ik zal niet verder doorvragen of reageren maar ik was benieuwd en bezorgd.  Grtjes liefs Julian X

Reputatie 7
Badge +19

Het gaat ja overal waar ik niet aan thuis denk en waar ik er niet ben gaat het super goed.

Op school word ik niet meer gepest. Doordat ik mijn verhaal heb verteld word ik begrepen. Vandaag was ik huilend in de gietende regen naar school gekomen en opeens kwam een jongen uit mijn klas waar ik nauwelijks mee praat naast me zitten en vroeg: ‘gaat het?’ ik vertelde wat er was gebeurd en hij troostte me en gaf eerlijk toe dat hij niet wist wat hij kon doen.  Dat hij niet wist wat voor tips hij kon geven. Je zag werkelijk dat hij luisterde. Dit heeft me heel erg geraakt. Maar ik durf geen dankjewel te zeggen.

 

Ik heb donderdag gesprek met gezin met GGZ gedaan. Het kwam er op neer dat de mevrouw R (er waren drie vrouwen.) zij: ‘of je ruimt zelf je kamer op of je laat het.’ (mijn moeder had mijn kamer overhoop gehaald) ik ben boos en verdrietig weg gefietst en heb op school mijn hele verhaal verteld een pester die had met haar vader iets soortgelijks meegemaakt maar dan een stuk minder heftig. Ik kwam vorige week vrijdag beneden en uit het niets gaat mijn moeder schreeuwen ik ben weg gegaan. En kwam met zwaar gevoel op school. Weekend ben ik doorgekomen door te lezen en te borduren. 3 boeken en 40 strips heb ik uitgelezen. En deze week 2 boeken. Maandag had ik gesprek apart met R en daar heb ik doelen mee gesteld. De volgende dagen gingen rustiger en toen kwam vandaag donderdag. Bij het ontbijt gebeurde er iets waardoor ik hele lelijke dingen heb gezegd echt niet oké gewoon. Dat mijn huis de hel is mijn gezin monsters en kut mensen. Dat heb ik gezegd om ze te proberen laten in zien wat ze doen. Ze luisteren niet naar mij en verwachten wel dat ik alles doe. P mijn zus heeft gezegd dat ik naar de jeugdgevangenis moet. Mijn moeder heeft gezegd dat ik een drama en rot kind ben. En mijn vader heeft gezegd dat ik Poetin ben. Ik wilde niet naar boven als mijn moeder me ging achtervolgen. Dus bleef ik maar mijn moeder zei: ‘of je gaat naar boven en ik loop mee of we gaan ingrijpen.’ toen heb ik gezegd ik ben geen kleuter waar van alles moet gecontroleerd worden. En toen ben ik ondersteboven de trap op getild. Ik heb hard getrapt en geslagen maar weer onveilig dus ben naar school gegaan en toen kwam die jongen O dus. Ik heb met gezin de doelen verteld. En ben gelijk begonnen met mijn doel waardoor ik hier stiekem kan zijn. Toen het avondeten mijn zus P wilde nog iets zeggen over vanochtend. En ik zei: ‘maar we gingen het laten rusten toch?’ maar P mocht praten en precies toen ik een reactie wilde geven werd er gezegd: ‘nu laten we het rusten.’ aaaaaarghh!!!!! Ik werd naar mijn kamer gestuurd en zo ben ik nu hier.

 

Sorry voor de lange tekst.

Wilhelmavemela.

Reputatie 7
Badge +19

Je bent terug!!!!! Jeeeeej!!!!!!

@Emmalove04 Yesssss!!!!!

Wilhelmavemela.!!!!!

Reputatie 7
Badge +9

Wat een heftig verhaal weer! Ik hoop dat het snel beter gaat met jou en je gezin. Wel goed dat je klas je nu begrijpt en ook superfijn dat je klasgenoot naar je luistert en met je meeleeft. Ik denk dat je daar veel steun aan kan hebben dus als ik jou was zou ik een volgende keer gewoon dankjewel zeggen, dat is helemaal niet raar. 

Succes met je doelen halen en houd ons op de hoogte als je wil :)

Reputatie 7
Badge +14

Hoi ik sluit mij aan bij J8j8 ik wens je ook echt alle goeds en sterkte ik hoop dat het beter en beter mag gaan ! En tegen die jongen dankjewel is helemaal lief hoor ! :) mag je hem morgen ook nog wel zeggen ik denk dat ie dat heel fijn vind om te horen. wat fijn dat ze nu in je klas  leuker doen en zijn. Ik gun je dat overal zo ! :)

Groetjes en liefs en my thoughts ! Julian X

Reputatie 7
Badge +19

Zal ik zeker doen en ik ga morgen dankjewel zeggen en ik heb inderdaad veel steun aan. Ik hou jullie zoveel mogelijk op de hoogte maar ik zal minder actief zijn:(

Wilhelmavemela.

Reputatie 7
Badge +19

Ik moet echt janken (wat ik de meeste tijd toch al doe;)) van al jullie lieve geweldige reacties hier en buiten het forum. Echt geeft mij heel veel geluk en ik word er vrolijk en sterk van. Jullie het forum de mensen theater muziek en nog een paar dingen zijn alles voor me. Jullie houden me overeind ook al ben ik geband dat jullie er zijn maakt dat ik hier ook ben. Met uitzondering tot @Julian12 ;) Bloos Bloos.

Wilhelmavemela.

Reputatie 7
Badge +14

Hoi hoi. On topic Helemaal begrijpelijk voel je niet schuldig als het maar voor jou goed is :) en ik houd je in mijn forumnaam hoor :) Fijn dat je er de moed in houd en iedereen hier houd van je en ik ook ! Ik hoop dat de gesprekken verder helpen en de sfeer helpen verbeteren.

Groetjes liefs en my thoughts <3 Julian X

Reputatie 7
Badge +19

Dank jullie jullie betekenen zoveel voor me. Sorry dat ik steeds verdwijn.😖

Wilhelmavemela.

Reageer