Alle toppers in mijn interesses

  • 11 August 2019
  • 56 reacties
  • 897 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo,

Ben een tijdje weggeweest, maar ben nu weer terug! Niet als iets slechts zien haha. Zoals je al hebt gezien wil ik alle actieve mensen hier in mijn interesses zetten! Ik vind het namelijk goed dat er mensen zijn die echt aandacht schenken aan berichten van anderen.

Stuur hier een berichtje met alle vooruitgangen die je hier hebt geboekt! (Leuke dingen)


Ik hou het kort voor overzichtelijkheid, DOEG! 😛

56 reacties

hey 

 

mijn idee lijkt me eerlijk gezegt heel onverstandig na dat ik er later overnieuw over nadacht.

het zou gewoon zo fijn zijn als er toch een mogelijk hijd zou zijn dat we later ook contact kunnen houden. want ik geeft te veel om jullie 🙈

 

groetjes blue 

Ik moet hier maar ook eens wat schrijven, denk je niet?
Niet dat al deze positieve berichtjes echt zo goed bij mijn cynische passen, maar daar gaat dit niet over.


Ik heb zeker het een en het ander geleerd.
Allereerst merk ik nu pas hoe fijn mensen, en daarbij ik natuurlijk ook, het vinden om gewoon een luisterend oor te hebben.
Een deel van de topics is al vrij snel opgelost, maar je kun vaak lezen hoe fijn iemand het vindt dat iemand anders meedenkt met hen en hun problemen wil bespreken.
 

Het forum heeft mij ook laten zien hoe koppig of hoe onwetend mensen zijn.
Natuurlijk is dat een tikje hypocriet, maar het is een tikje vervelend dat iedereen vrijwel hetzelfde liedje binnen een of meerdere topics zit te herhalen, omdat de gebruikers geen zin hebben om de zoekfunctie te gebruiken, of omdat ze het niet eens zijn met de oplossingen die worden aangeboden.
Zelf zou ik natuurlijk hopen dat men op een gegeven moment doorheeft wat voor aanstootgevend of storend gedrag  zij vertonen, maarja.
Het was niet de bedoeling dat ik slechts ging klagen.

 

Het vormgeven van je reacties is wel nogal belangrijk.
Je wilt natuurlijk niet dat het te kort is, maar het moet wel duidelijk blijven.
En in de naam van alles dat heilig is; deel eens bronnen als je controversiële statements gaat maken.
Niets is namelijk zo geloofwaardig als een of andere wilde claim met slechts bronnen die het tegendeel bewijzen.
Dat is meer een tip dan iets anders, maar ik vrees dat ik de hele format al getorpedeerd heb.

Desondanks is dit op zich een leuk idee.
Misschien niet zo heel handig dat ik er dan eens langskom, maar goed.

@Blue Wij geven nog meer van jou! Ik zou ook een manier willen hebben om contact met jou en anderen op te kunnen nemen.

@MensPersoon Ik ben dol op jouw reacties, soms laat je mensen echt zien dat ze gewoon stom bezig zijn. Bij forums waarbij ze ook gewoon niet serieus bezig zijn. Ook hou ik van jouw roasts bij seks berichtjes, soms kan je ze gewoon letterlijk voelen. Oei oei oei, haha. Zonder jou zouden het forum helemaal vol lopen met die “domme mensen” waar jij het over hebt. 

Ik vind het trouwens heel leuk dat je hier reageert, je zegt veel dingen in je bericht die anderen niet in hun bericht vermelden. En die kunnen echt handig zijn! ;)

Oh ja, ondanks dat ik nog maar 15 dagen lid ben wordt dit mijn 641ste bericht en daarin wil ik het gaan hebben over mijn vooruitgang op dit forum, hoe fijn ik het vindt dat dit forum bestaat en nog andere dingen die met dit forum te maken hebben. 

Ik heb vooruitgang geboekt in de afgelopen weken dat ik op dit forum ben met onder andere reageren want in het begin dacht ik van: Over 3 dagen vindt ik dit forum sowieso weer saai worden en dan ga ik weer naar een ander forum, in tegenstelling tot mijn gedachtes bleef ik op het forum en het werd zelfs mijn meest favoriete activiteit om te doen online. Ik heb ook geleerd dat er geen limiet is aan hoeveel mensen je kunt helpen en dat iedereen's problemen even veel aandacht verdienen, klein of groot. Ik ben door dit forum ook minder gaan gamen en mijn tijd beter besteed in mensen helpen op dit forum. 

Hoe fijn ik vindt dat dit forum bestaat? Heel fijn, door dit forum heb ik weer een activiteit erbij en kan ik ook aan mezelf werken door (ook tips op andere topics door verschillende mensen). Ik voel mijzelf thuis op dit forum en ik vindt het bijvoorbeeld fijner om op het forum te zitten dan op school aangezien ik daar amper vrienden heb. Ik voel me ook beter door eigenlijk iedereen die hier een steentje bijdraagt bij dit forum door mensen te helpen en daarom ben ik ook trots op iedereen die helpt! Ik doe ook andere dingen dan op het forum zitten maar ik zit vooral hier op het forum gewoon puur om mensen te helpen met hun vragen/problemen maar ook om te reageren op topics zoals dit topic. Mijn actuele activiteit op het forum is nog best aardig wat berichten per dag maar na de kerstvakantie plaats ik ook wat minder berichten per dag aangezien ik dan weer met school moet dealen (Als voorbeeld, 5 dagen geleden had ik nog maar 350 berichten). Ik ben daarom ook blij dat De Kindertelefoon een forum heeft :)

-Dr8gon99

 

 

Jeetje @Dr8gon99 dat gaat lekker! 

Ieder bericht op zichzelf is natuurlijk waardevol. Jij hebt er al een hoop geplaatst zo te zien.

Onthoud dat de hoeveelheid reacties die je plaatst je niet beter of slechter maken. Dus als je straks wat minder wil posten, ben je nog steeds een held en vind ik het alleen maar knap dat je naar jezelf luistert om even rust te pakken o.i.d. 

Ik hoop dat we jou nog lang gaan zien op het forum!

Gr. Pin

Hallo Pin :)

Ik hoop dat iedereen nog lang op het forum blijft. Ik kan nog 5.5 jaar doorbrengen op het forum dus genoeg tijd nog :) Ik heb best wel veel reacties geplaatst de laatste dagen inderdaad, ik heb verder niet zoveel te doen deze kerstvakantie dus dan ga ik maar posten om anderen te helpen met hun problemen. Ik heb inderdaad ook gewoon school dus daarvoor moet ik ook leren en huiswerk maken na de kerstvakantie.

-Dr8gon99

Reageer