Vraag

wat doen jullie 's nachts?

  • 7 January 2021
  • 3 reacties
  • 279 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

hey 

ik ben ‘s nachts altijd nog best lang wel wakker:joy:

en meestal zijn er dan drie dingen die ik doe

  1. mensen helpen op het forum
  2. porno kijken
  3. youtube kijken

hebben jullie nog andere dingen die je ‘s nachts zou kunnen doen als je nog niet wil slapen?

 


3 reacties

Hey hutskoe,

Wat ik 's nachts doe? Slapen..😉 In principe slaap ik en als het niet lukt of ik heb geen zin, doe ik een beetje waar ik op dat moment wel behoefte aan heb.

Bijvoorbeeld lezen, muziek luisteren, filmpjes kijken, drinken, bewegen, chocolade eten, nadenken of wat simpele dingetjes regelen.

Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat de oorzaak is dat ik niet wil of niet kan slapen. Aan de hand daarvan bepaal ik een beetje wat ik ga doen of gewoon in bed blijven liggen totdat je van pure vermoeidheid in slaap valt.

Mensen helpen op het forum vind ik wel een goede bezigheid van je, is een nuttige besteding van je nacht. Wat je verder nog zou kunnen doen hangt een beetje af van wat je leuk vind en wat je stemming op dat moment is. Je zou bijvoorbeeld eens op internet kunnen zoeken voor ideeën. Er staan er genoeg op, saaie dingen om snel in slaap te vallen of wat meer actieve dingen. Je zult er vast wel iets vinden!

En verder is 's nachts slapen ook geen verkeerd idee, ook al lig je nog lang wakker. Dan misschien juist slim om iets slaapverwekkends te gaan doen..

Groetjes,
Simply Me

 

Hoi!

Ik slaap ‘s nachts :)

Als ik niet kán slapen zet ik van die regengeluiden op. Dat vind ik zo rustgevend, als ik daar nog niet echt slaperig van wordt ga ik wel liggen en mn ogen dicht doen zodat ik wel rust, maar mn hersenen aan het werk zet doormiddel van een podcast bijvoorbeeld.

Als ik niet wíl slapen heb ik een reden waarom ik dat niet wil, bijvoorbeeld omdat ik iets af wil maken (en dan doe ik dat) of omdat ik er voor iemand wil zijn (en dan doe ik dit). 

Wat vind je zelf leuk of fijn? En waar is bij jou sprake van?

Lizet.

Reputatie 5
Badge +6

Hoihoi, 

Als ik s’nachts geen zin heb om te slapen ga ik meestal wat kracht training doen, dan ben ik na een halfuur doodmoe en slaap ik meestal gelijk, yt kijken doe ik bijna nooit sinds het niet goed is voor je ogen en voor slaap aanmaken, groetjezzzzzzzz

-flopflop13

Reageer