Beantwoord

Zin in seks

  • 3 November 2019
  • 6 reacties
  • 1838 Bekeken

Reputatie 1
Badge
  • Net nieuw
  • 4 reacties

Hey ik ben Sam (niet me echte naam) en ik ben 15 jaar , ik ben een beetje klaar met masturberen het begint allemaal een beetje saai te worden ik heb behoefte naar een meisje ik weet niet of dit raar is Maarja Haha !! heeft iemand tips hoe ik een meisje in de buurt kan meenemen in een leuke gezellige avond 😝

icon

Beste antwoord door Anonymous 4 November 2019, 03:07

Bekijk origineel

6 reacties

Het best is op stap gaan in het weekend omdat in de week is er school behalve in de vakantie enkel geld er een avondklok iedere jongere die na dit tijdstip niet thuis is word met politiebegeleiding naar huis gebracht omdat bv ik ben 15 en stel om 3u in de ochtend loop ik over straat geen uur om op stap te zijn want al is praktisch dicht buiten de cafés maar daar mogen minderjarige niet komen. 

Ga in het weekend op stap, bied een meisje een drankje aan en begin een gesprek hou het netjes want niet ieder meisje is van kom snelle wip en ga veel willen wat serieus.

Ik heb een vriendin en weet dat ze er niet van houd als ik me opdring. Als ik continu ben van zoetje zullen we eens vrijen, knapt ze erop af want in haar ogen is het van die denkt enkel aan seks. Geeft zij tekenen dat ze wil toon haar dan dat je ook wilt 

Reputatie 1
Badge


Thanks voor de tip :)

Badge

beste,

 

Zoek allereerst een vriendin, als je er een hebt, ga niet direct seks hebben. Doe dit alleen als zij wilt en ala jullie elkaar goed kennen. Gebruik een condoom en zeer belangrijk: was je voor en na seks, zowel je piemol, bed en je vriendin.

Reputatie 1
Badge

Hoi Sam, ik ben zelf een meisje dus heb ik wel wat tips voor je.
Btw, 15 jaar is een beetje jong maar kan op zich wel. Zorg wel dat je het veilig doet en accepteer het als een meisje iets niet wil ofzo. Anders kan ze heel erg beledigd raken. 
Als er iemand is die je leuk vind kan je haar uitnodigen voor een etentje en dan wat subtiele hints geven zoals knipogen. Als ze dan verlegen wordt weet je dat ze het leuk vind. Daarna kan je haar uitnodigen voor een film bij jou thuis. Probeer het dan op gang te brengen. Sorry, misschien klinkt dit heel vreemd hoor. Nog een tip: Doe het niet te snel. Én: Sommige mensen denken dat porno de manier van seks is maar dat is het niet. Seks is veel intiemer en niet zo hard. Het kan dus ook zijn dat de meid met wie je het doet denkt dat je haar niet leuk vind als ze niet overdreven hard gaat kreunen dus laat een beetje merken dat je haar accepteert zoals ze is. Daarnaast: Als je het leuk vind (en zij ook) dan kan je natuurlijk wel ruig seks hebben natuurlijk. Voel je vrij om alles uit te proberen als zij daarvoor toestemming geeft en zo geld het ook voor haar dat als zij iets wil wat jij niet fijn vind dat dat dan ook niet hoeft.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Reputatie 1
Badge

beste

 

om te beginnen zou je iemand moeten zoeken om seks mee te hebben. jij kan een vaste vriendin zoeken of gaan voor een one nicht stand. De meeste hebben iets tegen een one night stand maar als je er nood aan hebt is dat geen probleem in mijn ogen! Als je liever een vaste vriendin wilt moet je er vooral voor zorgen dat je je absoluut niet opdringt (en omgekeerd)! Als je direct de eerste date om seks vraagt kan dat heel lustig overkomen! Zorg dat jullie er beiden klaar voor zijn en dat ze (en jij natuurlijk ook) goed voelen bij elkaar! Spreek misschien op voorhand af wat je wel en wat je niet wilt zo kun (bijna) niets verkeerd doen.

 

ik wens je heel erg veel succes!!!

Reputatie 7
Badge +17

@Sam zal nu wel 18 zijn (topic is uit 2019😉) Ik hoop voor je dat het inmiddels gelukt is met de vriendin en de seks.

Reageer